Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok nekem olyan...

Ajánlanátok nekem olyan farmert, amiben nem lesz lapos a(z alapból formásnak mondható) fenekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta keresek olyan magas derekú farmert (ami köldökig ér) amiben nem lesz lapos a fenekem, de egyszerűen sehol nem találok jót. Nem vágyok semmi csicsázásra, csak arra, hogy ne érezzem magam benne rosszul!

Lehetőleg megfizethető 6-8 ezer Forint alatti nadrág legyen, ugyanis nem a saját, hanem a szüleim pénztárcáját terhelem még egy kis ideig! 😊

16/L

2022. márc. 26. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sinsayben a skinny fazonok? Vagy C&A hihgh waist skinny fazonok esetleg, vagy zarás farmerek?
2022. márc. 26. 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Vannak un. Push up szabasú fazonok, meg a c&a-ban is láttam ilyet....
2022. márc. 26. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten PUSH UP fazonok amelyek formázzák a feneket. Végülis nincs benne nagy titok az a lényeg a farmeren hová kerül a zseb. Ha a zseb lent van és pici akkor nem fogja kerekíteni.
2022. márc. 26. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
2022. márc. 26. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ne vegyél tüdőgatyát, abban persze, hogy laposodik.
2022. márc. 26. 19:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes kommenteket, jövő héten azt hiszem tartok egy kis vásárlós túrát! 😊

#5-ös kommentelő. Kérlek, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a témához, akkor ne is pazarold az idődet, mint látod, csak lepontoznak. Mindenkinek mások az igényei, számomra sokkal komfortosabbak az ilyen féle nadrágok, mintha a csípőm, derekam és mindenek kilógna. :) Számomra egészségügyi érdek is, nem csak kényelem.

2022. márc. 27. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

6.

Én a kérdésre válaszoltam. A lepontozók viszont sértődöttségükben pontoznak le, hogy igazolják magukon a tüdőgatyákat. A magasderekú farmer laposít, akár van számodra egyéb pozitív hozadéka, akár nincs.

2022. márc. 27. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
csakis a push up magas derekú nadrágokat ajánlanám!! Köldöknél magasabb derekút próbálj, ami felér jól a hasad tetejére és övvel tartsd meg..így tuti nemlesz lapos a feneked
2022. ápr. 9. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nadrág, nem vese- meg hasmelegítő.
2022. ápr. 9. 20:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Ha ilyen véleménnyel rendelkezel, nem kell a drága idődet vesztegetni, menj tovább egyszerűen a kérdésem mellett.

Jobban szeretem az ilyen nadrágokat, szerencsére találtam is ilyeneket. Egészségügyi okok, tudod :)

Szép napot

2022. ápr. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!