Ajánlanátok nekem olyan farmert, amiben nem lesz lapos a(z alapból formásnak mondható) fenekem?
Sziasztok!
Már régóta keresek olyan magas derekú farmert (ami köldökig ér) amiben nem lesz lapos a fenekem, de egyszerűen sehol nem találok jót. Nem vágyok semmi csicsázásra, csak arra, hogy ne érezzem magam benne rosszul!
Lehetőleg megfizethető 6-8 ezer Forint alatti nadrág legyen, ugyanis nem a saját, hanem a szüleim pénztárcáját terhelem még egy kis ideig! 😊
16/L
Köszönöm szépen az értelmes kommenteket, jövő héten azt hiszem tartok egy kis vásárlós túrát! 😊
#5-ös kommentelő. Kérlek, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a témához, akkor ne is pazarold az idődet, mint látod, csak lepontoznak. Mindenkinek mások az igényei, számomra sokkal komfortosabbak az ilyen féle nadrágok, mintha a csípőm, derekam és mindenek kilógna. :) Számomra egészségügyi érdek is, nem csak kényelem.
6.
Én a kérdésre válaszoltam. A lepontozók viszont sértődöttségükben pontoznak le, hogy igazolják magukon a tüdőgatyákat. A magasderekú farmer laposít, akár van számodra egyéb pozitív hozadéka, akár nincs.
Ha ilyen véleménnyel rendelkezel, nem kell a drága idődet vesztegetni, menj tovább egyszerűen a kérdésem mellett.
Jobban szeretem az ilyen nadrágokat, szerencsére találtam is ilyeneket. Egészségügyi okok, tudod :)
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!