Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportcipőt a tiltás ellenére...

Sportcipőt a tiltás ellenére mostatok már mosógépben? Használható maradt?

Figyelt kérdés

Nyárra szeretnék világos színű sportcipőt utcára, és ha koszos lenne párszor mosnám mosógépben is. Ti szoktátok? Mi a tapasztalat? Összement? Ragasztó elengedte a talpát?

[link]

2022. márc. 25. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Szinte minden sportcipőmet mosógépben mosom. Sokkal jobban át tudja tisztítani őket, csak arra vigyázz, hogy a talpbetétet szedd ki előtte, és a fűzőt is.

Nekem anyám is így csinálta, ezt láttam gyerekként. Az, hogy ez mennyire rövidítheti meg a cipő élettartamát, nem tudom. Általánosságban a cipőim simán bírtam 3-5 évet, szóval amikor már kukába mennek, már rég újon gondolkodok.

Én 30-40 fokon szoktam mosni, magasabbal azért nem próbálkoznék. Soha nem ment össze, és a ragasztó sem jött le - általában ha tönkrementek akkor más probléma miatt történt.

2022. márc. 25. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Én is rendszeresen gépben mosom, egyetlen cipőm volt ami besárgult a mosástól, de azon kívül soha semmi bajuk nem lett
2022. márc. 25. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Gépben mosom, mosózsákban, alacsony hőfokon és nem maximális centrifugával. Sosem lett semmi baj.
2022. márc. 25. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat, en egyszer veletlenul szetmostam a kb. haromszor hasznalt uj Levis cipomet. Ilyen szep mentazold szine volt, hat utana ilyen kopott seszinu zold lett, de szerintem en tul magas hofokon es nem kimelo mosassal csinaltam XD Amugy egyben van azota is, hasznalhato lenne csak megkemenyedett es kb. fel merettel kisebbnek tunik, olyan szorosra osszement, mindesetre kutyazos ciponek meg jo XD Aztan a mubor Mustang tornacipom varhatoan teljesen tonkrement mosas alatt :D

Mentsegemre szoljon, hogy ez meg a kezdo idoszakomban volt es engem anyam sosem tanitott meg mosni, es mindig azt lattam, hogy o is mossa az ilyen jellegu cipoket a gepben :D Azota mar tudom mit hogyan kell mosni.

2022. márc. 26. 00:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tornacipő már nekem is ment össze. 😁
2022. márc. 26. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már b*sztál el vele cipőt, akkor minek erőlteted?! :DDD Amúgy én sosem tettem gépbe egyiket sem. Érdekes, egyik sem ment szét, vagy ha később szét is ment nyilván, akkor sem ettől.
2022. márc. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!