A mostani napsütéses időben rózsaszín kabátban menni szerintetek milyen lenne?
Figyelt kérdés
13.00 ra megyek dolgozni, 21.00 után megyek haza. 25 perc a séta, és kb [link] ilyen a kabát. Gondoltam, most már vidámabb színt veszek fel. 25/l2022. márc. 25. 10:48
1/12 Metionin válasza:
Én egy ekkora kabátban már meggyulladnék, főleg sétálva de a te dolgod. A színhez nem tudok hozzászólni, az mióta évszakfüggő? Miért ne lehetne színes cuccokat hordani télen is? Én meg a fordítottja vagyok, állandóan feketét hordok, és nyáron szintén megkérdezik, hogy miért nem veszek fel színeset, de hát attól még nem fognak tetszeni a színesek, hogy 5 fok helyett 25 van. Ugyanígy nem vágom, hogy aki a színeset szereti, miért kényszeríti magát feketébe meg szürkébe, csak mert ősz/tél van.
2/12 anonim válasza:
Nekem ez téli kabát. Már reggel is nagyon melegem lett volna benne, pedig fázós vagyok.
Egy vékony tavaszi kabát volt rajtam, azt is kigomboltam. És hazafelé fel se húzom.
A színe egyébként jó :D De baromi vastag.
3/12 anonim válasza:
Jo szine van. De en ilyenkor mar poloban jarok, az erkelyre ujjatlanban es rovidnadragban ulok ki. Ha este vegzek, maximum egy pulovert veszek fel mar csak.
4/12 anonim válasza:
Ehhez most meleg lesz mar, de te tudod mennyire vagy fazos, en tegnap is lattam telikabatban menni egy lanyt. A szine egyebkent nagyon szep, en farmerkabatban tudnam ezt elkepzelni meleg tavaszra.
5/12 anonim válasza:
Én nagyon fázós vagyok, de ebben már én is fődögélnék mostanában.
6/12 anonim válasza:
Én is fázós vagyok, de az előbb voltam kint, csak 10 percet sétáltam, de útközben le kellett vennem a kabátom, mert melegem volt benne. És az nem is volt ennyire vastag. Valamit azért vigyél, mert estefelé már nem lesz ilyen jó idő, de ez szerintem túlzás, ez télikabát. Átmeneti nincs?
7/12 anonim válasza:
Fázós vagyok, de a héten az ennél vékonyabb kabátban is majdnem meggyulladtam.
A színe jó amúgy.
8/12 anonim válasza:
A színe tetszik, viszont ez téli kabát, nem tavaszra való. Még este 9-kor se lesz 7-10 foknál hűvösebb.
9/12 anonim válasza:
Jó a színe, de én pólóban vagyok és térdig erő leggingsben. Meleg van.
10/12 anonim válasza:
Én már simán rövidujjú felsőben is elvagyok, max. reggel vékony ballonkabát.
Ha te ebben érzed jól magad, akkor persze te dolgod.
Amúgy tényleg vidám szín, a színe valóban tavaszias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!