Szerintetek milyen reakciót kapnék itt vidéken, hogyha férfiként ilyen kabátot hordanék?
Amit a fentiek írtak, plusz ha tudják az árát, akkor arra tennének megjegyzéseket a honnan volt rá ennyi pénzed / mi kerül ezen ennyibe / tuti nem is annyi volt, csak nagyot akartál mondani hármas mentén.
Amúgy +1 arra, hogy menő leszarni a sztereotípiákat, de ez a kabát valóban borzalmasan néz ki.
Szerintem ezt józan ésszel bárki megmondja, egy ilyenben még egy nyugati nagyvárosban is utánnad fordulnak, de ez erre is lett tervezve.
Vidéken, pláne eldugott országrészekben mondjuk vannak olyan mélyszegény helyek, ahol az az első szempont, hogy az ember ne fázzon benne, ott mondjuk szerintem van ilyen.
Falun meg egyébként ígyis-úgyis megnézik a "gyüttmenteket" mert ha három generációja a családnak nem ott nőtt fel, akkor már kívülálló és kibeszélik. Ha péntek este lemész a kocsmába, akkor azért, ha nem, akkor meg azért.
Legalábbis ahol én nevelkedtem, nem kellett sok ahhoz, hogy kinézzék az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!