Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudjam meg a megfelelő...

Lonelyanimefanboy kérdése:

Hogyan tudjam meg a megfelelő cipő méretem?

Figyelt kérdés
Akarok rendelni egy Nike Air Force 1 07'-et, de nem tudom, hogy 42, 42.5 vagy 43-mast vegyek. Voltam 2 helyen nike boltban, de egyik helyen sem volt air force, szóval inkább rendelnék, de nem tudom, hogy mi a méretem jelenleg egy deichman-ban vett nike-t hordok ami 42 2/3-os, de ez Vietnámból van és ha jól tudom a nike német szóval nem eredeti gondolom. Vagy csináljam azt, hogy nike üzletben felpróbálok pár méretet valami más fajtából, csak azért hogy a lábméretem megtudjam?(csak ekkor félek, hogy nem ugyanolyan lenne az air force-ban az érzés ugye a más kialakítások miatt, mint abban amit felpróbálok)

2022. márc. 24. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Cipőboltokban szokott lenni egy szerkezet amivel elvileg meg tudod mérni, hogy milyen számozású cipőre van szükséged. Egyébként meg valószinűleg az esetek kisebb részében nem ér semmit ha tudod melyik a méreted. Nekem van olyan cipőm amit ezen a kontinensen gyártottak és 41-es kell belőle, de van 43-as cipőm is. De ha leméred a lábfejed hosszát biztos találsz itt a neten információt arről, hogy az hanyas méretnek felel meg.
2022. márc. 24. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Lemered a talphosszt es osszehasonlitod a cipo adataival. Ott szokott lenni, hogy melyik meret hany centis taplhosszt jelent.

Es ha igy se sikerul a jo meret, akkor pedig visszakuldod, mert ezt is megteheted, 14 napig, ha nem hordtad a cipot :)

2022. márc. 24. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Lemértem a talphosszam és az érdekelne most, hogy a talphosszamnál egy kicsivel nagyobbat vegyek, hogy legyen hely a lábujjnak vagy pont akkorát mint a hossz? 25.6cm-t mértem, ami a nike mérettáblában 40.5-ös méret csak fura ez így kicsit, hogy most 42 2/3-ot hordok, meg ugye a lábujj, hogy elférjen lehet 41-est kéne akkor. Mit gondoltok?
2022. márc. 24. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Na azt olvastam neten, hogy 10-12mm helyet hagyni kell a lábujjnak és a két talphosszam 25.5-25.6cm szóval 26.5cm-es méretet rendelek. Ami 42-es ez már reálisabbnak tűnik, remélem majd nem kell visszaküldeni nagyobbért és köszönöm a segítséget!
2022. márc. 24. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A Nike nem német, továbbá a legtöbb márkás cipőt (adidas, Nike, Puma) Vietnámban gyártatják.
2022. márc. 24. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!