Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16-20 éves lányok! Ti szoktato...

16-20 éves lányok! Ti szoktatok turkálóban vásárolni ruhákat?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol? Milyen stílusban öltözködtök? :)

2022. márc. 21. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Igen, elegáns stílusban.

A Háda nekem nem szimpatikus, darabáras vidéki secondhandekbe járok.

2022. márc. 21. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt fél évben vettem nagyjából 80-90 ruhát turkálóból, van, amit 2ezerért, van, amit 100 forintért.

Csak igényes ruhákat szoktam, amiken nem látszik, hogy viseltes, csak jó állapotú

Többnyire különleges darabok után kutatok, amikkel egy egyszerű szettet fel lehet dobni, olyanokat, amiket nem biztos, hogy egy sima ruhaüzletben megtalálnék.

19/L

2022. márc. 21. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Régen vettem turkálóból, bár mostanában bár nem kell túrni mert minden válfán van, főleg a creamben, ott sokszor akadtak jó cuccok Marks & spencer ilyesmi casual, business casual cuccok, főleg ingekre mentem. Mostanábna rászoktam az online turkálókra, pl remixshoponnan pár márkát aminek már kitapasztaltam a méretét hibátlanul rendelke, pl Levis farmer, de jöttek blézerek is. Mostani új szerelem a sellpy, főleg UPF50+-os ruhákat keresek nyárra, amik az UV fénytől védenek, illetve egyéb funkcionális ruhákat, pl aláöltözetet északi utazáshoz.
2022. márc. 21. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én már kb csak turiban vásárolok. Kilós hádába szoktam menni, a darabosban felénk elég durván túl vannak árazva a ruhák.
2022. márc. 21. 21:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2-es ha szabad kérdeznem te hol vásároltad azokat, melyik üzletbe jársz?
2022. márc. 21. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok

A dunaújvárosi Mitu-t (ami a főúton van, az eskvői ruhaszalon mellett) szeretem a legjobban, ott egyszerre felvásároltam 42 ruhát is👉🏻👈🏻

De az érdi Humanába is sokat járok le, mert itt lakom a közelében

2022. márc. 21. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen vasarolok onnan, foleg Hadaban.
2022. márc. 22. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Tök vegyes a stílusom, ha megtetszik valami megveszem

2022. márc. 22. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Darkosként elég extrém a stílusom. A budapesti Szputnyik Shop és a Jajcica nagyon jó, mert ott rengeteg ilyen ruha és kiegészítő között lehet válogatni. De Humanából és Hádából is hoztam már haza meglepő dolgokat.
2022. márc. 22. 19:22
 10/10 segitseg ***** válasza:
100%

Szinte csak onnan vásárolok, ilyen no name sarki turikból, bármelyikben talál az ember valami magának valót.

A stílusom pedig évszakonként változik, nyáron kicsit hippis, ősszel downtown girl-ös télen és ősszel meg úgy öltözök, mint egy vénasszony, tehát a turkálók nekem valók xD

2022. jún. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!