Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben mehetnék esküvőre?

Miben mehetnék esküvőre?

Figyelt kérdés
Áprilisban hivatalos vagyok egy szűk körű, apró polgári esküvőre. Nem voltam még soha semmilyenen. Tudom, hogy nem szabad fehéret vagy feketét húzni, túlöltözni vagy épp alul, én az utóbbitól tartok. Nincsenek csinosabb ruháim, az alakom sem igazán alkalmas arra, hogy csinos szoknyákat húzzak és az idő sem biztos, hogy nyári daraboknak fog kedvezni. Nadrágra gondoltam, de csak farmerom van, nem úszom meg a vásárlást. Tudnátok esetleg mutatni néhány olyan szettet, ami elég elegáns egy esküvőre, de elég visszafogott is egy ilyen kisebb körű eseményhez? Teljesen tanácstalan vagyok a szín ügyében is.

2022. márc. 21. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk nem ártana tudni, hogy nő vagy férfi, 20 vagy 60 éves, kb milyen testalkat, magasság...
2022. márc. 21. 00:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt, igazad van. Nő vagyok, 25 éves, kissé alacsony, átlagos testalkatú de nem túl előnyös idomokkal. A bőröm nagyon fehér, a hajam sötét barna, ha esetleg ez is számít a színek miatt mondjuk.
2022. márc. 21. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Art'z modellbe menj be. Bp. Kecskeméti utcában van egy nagyobb üzlet, és az árkádban is árul egy üzlet, Etele és Aréna plázák, meg még neten biztos van fönn pár hely. Drágák a ruhák, viszont remek a szabásuk. Ha nem is veszel, de ott az eladók ajánlanak, és azt szerintem érdemes megfogadni, illetve felpróbálod és látod is magadon melyik fazon miért előnyös, vagy épp nem. Aztán ha van valami jó akció lehet, hogy életed legjobb döntése lesz megvenni ott a ruhát, mert annyira jól ki tudod használni hosszú évekig.
2022. márc. 21. 02:56
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

A Zarában vannak nagyon jó blézer + nadrág szettek. Én olyat vennék, időjárástól függően alatta toppal, blúzzal, vagy ha bevállalós vagy, csipke bralettel (igen tudom, minden nő k--va).

Ehhez magassarkú.

2022. márc. 21. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Én esetleg egy egyszerű de csinos overált ajánlanék egy blézerrel, elegáns cipővel és egy kis kézitáskával. Így nem kell rá annyit költened és könnyeb egy overált választani, mint egy több darabból álló szettet összerakni.

HM, Zara, Mango, Reserved vonalon keresgélnék főként. Pirosat szintén nem illik felvenni, féltve ha van menyecsketánc.

Valamilyen nude vagy tavaszias színt választanék pl. egy szép zöld, kék vagy narancsos árnyalatot, de a most divatos csokoládébarna is jó választás lehet ha a hajaddal nem olvad nagyon egybe. A pasztell színek is jók, de ha nagyon világos a bőröd lehet sápasztanak.

Egy csinos kis nyaklánccal, fülbevalóval könnyen fel tudod dobni a szettet vagy akár egy szép kis csattal csinálhatsz egy egyszerű de elegáns frizurát magadnak.

2022. márc. 21. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyszerű világos színű kosztüm, vagy ha illik a stílusodhoz akkor egy lengébb ruha is ami annyira nem mutatja meg az idomokat. Esetleg egy élére vasalt nadrág blúzzal és/vagy blézerrel. De ha lazább esküvő akkor egy egyszerű fehér farmer és egy elegánsabb felső is jó. A lényeg hogy ne legyen túl feltűnő. A fehér, fekete, piros szín is elkerülendő. A pasztell a legjobb ilyen esetben.
2022. márc. 21. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha szoknyát nem szeretnél viselni én kb ilyenekben gondolkodnék!

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 23. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!