Miben mehetnék esküvőre?
A Zarában vannak nagyon jó blézer + nadrág szettek. Én olyat vennék, időjárástól függően alatta toppal, blúzzal, vagy ha bevállalós vagy, csipke bralettel (igen tudom, minden nő k--va).
Ehhez magassarkú.
Én esetleg egy egyszerű de csinos overált ajánlanék egy blézerrel, elegáns cipővel és egy kis kézitáskával. Így nem kell rá annyit költened és könnyeb egy overált választani, mint egy több darabból álló szettet összerakni.
HM, Zara, Mango, Reserved vonalon keresgélnék főként. Pirosat szintén nem illik felvenni, féltve ha van menyecsketánc.
Valamilyen nude vagy tavaszias színt választanék pl. egy szép zöld, kék vagy narancsos árnyalatot, de a most divatos csokoládébarna is jó választás lehet ha a hajaddal nem olvad nagyon egybe. A pasztell színek is jók, de ha nagyon világos a bőröd lehet sápasztanak.
Egy csinos kis nyaklánccal, fülbevalóval könnyen fel tudod dobni a szettet vagy akár egy szép kis csattal csinálhatsz egy egyszerű de elegáns frizurát magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!