SHEIN oldal email cimr?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jart e igy valaki, de el lett keverve a csomagom. Elore nem megbeszelt idoben hozta a futar a csomagot igy nem tudtam atvenni es vissza lett kuldve. Ez volt febr.28-an, azota se hire se hamva a csomagnak. Irtam a shein email cimere 4x is, de semmi. Valaki esetleg jart mar igy, mit lehet csinalni? Kell a penz vissza!2022. márc. 19. 16:58
1/2 A kérdező kommentje:
Címe*
2022. márc. 19. 16:58
2/2 anonim válasza:
Magyarul nem fogsz tudni velük beszélni. Ha te nem tudsz angolul, akkor kérj segítséget valakitől.
Itt nyomj arra, hogy customer service és ha minden igaz, akkor ott tudsz velük beszélni írásban. Az alatta lévő videó alapján chat szerűen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!