SHEIN oldal fizetés?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni a Sheinről. Ha pl kereken 20000 Ft a ruhák összege amit rendelek, akkor annyit kell fizetnem vagy erre jön még valami + költség?2020. dec. 7. 17:32
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy ha már 20ezret kifizetsz hogy kell e még pluszba 500 ft-ot vagy sem? :D
Amúgy ha úgy működik, mint AliExpressen, akkor néhány eladónál van pl szállítási költség
2/8 A kérdező kommentje:
Hat nem szeretnék egy bizonyos összeget meghaladni ezért kérdezem. Meg vám vagy ilyesmi. Úgy gondolom itt 1 helyről szállítanak mindent
2020. dec. 7. 17:53
3/8 anonim válasza:
Értem, hát a legegyszerűbb ha elkezded leadni a rendelést, mielőtt fizetsz, úgyis látni fogod hogy végülis mennyi a végösszeg :)
4/8 Metionin válasza:
Annyit kell amit a legvégső checkoutnál kiír. Arra már nem jön semmi és az akkori árfolyamon számolják.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) a vámtól félek igazából mert hallottam h valaki rendelt egy sminkpalettát talán a Hudatól és valami 15ezret kellett fizetnie vamnak vagy se termék se pénz vissza :/
2020. dec. 9. 20:28
6/8 Metionin válasza:
wow nekem egyszer se kellett :O
7/8 Lakatos Letícia550 válasza:
Jó napot... Rendeltem a Sheinről... De a csomagom meg érkezett a Dpd re de nem szállították ki a csomagom csomagcímzés hiány szerint... Kerestük őket telefonon gmailban...egyszer azt mondták a telefonszám nem jó másnap hogy a gmail nm stimmel... Pedig mindent helyesen adtunk le... Az a lényeg h a csomagot nm szállították ki hanem visza küldték a sheinnek... 20000 ft ért rendeltem... Ilyenkor mi a teendő? Azt a pénzt vissza kapom a sheintől? Előre is köszönöm a választ!
8/8 anonim válasza:
#7! Igen, visszakapod. Viszont ha 3-4 héten belül mégsem utalják vissza az árát, írj egy emailt a Sheinnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!