Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi volt az eddigi legdurvább...

Mi volt az eddigi legdurvább szégyenmeneted?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 14:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
1%

Itt sokan azt sem tudják, hogy mit jelent a kifejezés.

Meg itt művelt, diplomás, értelmiségi, úri nők vannak, ezek sosem mentek még haza szétkefélve, bekaksizva, részegen, hajnalban. >:)

2022. márc. 18. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Név nélkül bevállalom, de amúgy nem szoktam dicsekedni vele:

Elsőéves egyetemista voltam, az első vizsgaidőszak végét ünnepeltük. Nem ettem előtte, sokat is ittam és a "detoxba" kerültem, ott ébredtem fel, infúzióra kötve, egy kórházi hálóingben. Mondták, hogy a ruháim megvannak, de hogy szerintük azt én nem szeretném visszakapni, olyan állapotban van a szoknyám, blúzom is...

Felhívtam a kórházi telefonról a legjobb barátnőmet (az enyém lemerült), aki még a barátjánál ébredezett éppen. Hogy értem kellene jönni, és hozzon már valami ruhát is, mert a bugyimon és kabátomon, csizmámon kívül semmi nincs nálam. Nagyon kellemetlen volt az egész, de igazából egy nővéren kívül mindenki más normális volt velem, a főnővér azt is megkérdezte, hogy szeretnék-e valamit a büféből, vagy az autómatából, ad rá pénzt szívesen.

Én ott csak szerettem volna elsüllyedni, korábban még csak annyira sem rúgtam be, hogy hányjak, vagy szédüljek.

Szerintem életem walk of shame-je az, ahogy egy L-es férfi melegítőben és 42-es cipőben baktatok ki a legjobb barátnőmmel a kórházból karikás szemmel, összefogott, kócos hajjal és infúziótól véraláfutásos kézzel.

2022. márc. 18. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Ezt biztosan ide akartad kiírni? xDDDD

Nekem az volt ilyen, amikor a jóóóóóóval idősebb partneremtől jöttem el, miután füveztünk (ne bántsatok, 18 voltam), lefolyt sminkkel és kb 30 percet aludva. Siettem a misére. xD

2022. márc. 18. 16:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket.

3: azért írtam ide, mert a szégyenmenetek velejárója a vállalhatatlan ruházat.

2022. márc. 18. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem vállalhatatlan, csak viseltes. :DD
2022. márc. 18. 16:33
 6/11 A kérdező kommentje:
5: előző este még nem volt vállalhatatlan :D
2022. márc. 18. 16:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Beszállok én is, bár ez lehet nem is szégyenmenet, de egyszer egy fesztiválon úgy berúgtam fényes nappal, hogy elaludtam a parkoló és a bejárat közti úton délután 2-kor...

Olywn igazi szégyenmenetem nem volt.

A legdurvább, amit ismerőstől hallottam, hogy reggel az aluljáróban ébredt cipő nélkül februárban. Így kellett hazamennie.

2022. márc. 18. 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer behánytam a saját melleim közé. Amennyire tudtam, letörölgettem, szóval csak a szaga volt gáz hazafelé.
2022. márc. 18. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer már a hátsó felemet törölgettem kicsit rogyasztva a retyó felett és nem vettem észre, hogy 2 törlés között (vagy még az első előtt?) egy kis darab még pottyant (az a kenőmájas fajta), pont a lehúzott farmer hátsó részére kívül övvonalban. Szépen felöltöztem és még fél órát korzóztam melóhelyen mikor egyszer csak nem értettem, hogy mitől lett szaros a kezem attól, hogy hátul megvakartam a derekamat.
2022. márc. 18. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Az egyes beletalált a megfogalmazásával.

A 2-es válaszoló igazolja is..

2022. márc. 19. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!