Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein vélemények?

Shein vélemények?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon olcsó, szar, rossz minőségű ruhák. Én eddig egy farmert meg egy nadrágot és hajcsatokat rendeltem. Kilyukadt mind2 nadrág. Több hajcsatot rendeltem , és 1 vagy 2 szétjött. Szerintem inkább legyen drágább a ruha, de minőségi. Persze a te döntésed.
2022. nov. 20. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

Sziasztok azóta rájöttem hogy nem szabad onnan rendelni, a ruhák borzasztó minőségű, műszálas anyagúak, nagyon kényelmetlen. Több ruhát ki kellett azóta dobjak vagy olcsóbban eladjak mert használhatatlan.

Inkább veszek egy drágábbat de jót, és hordom évekig, mint innen valamit.

2022. nov. 20. 18:15
 13/16 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretek a Sheinről rendelni. Rendeltem már pulcsit, cipőt ,táskát...még egyikkel se volt bajom. Elég olcsó is.Én nagyon szeretem.;)
2023. ápr. 12. 14:03
 14/16 anonim válasza:

Sziasztok!

2 éve rendelek a Sheintől, de mindig futárszolgálat szállított.

A mostani rendelésemnél magyar posta van feltüntetve, és nem tudom az okát, hogy miért.

Igazából csak attól tartok, hogy lehúznak egy csomó pénzzel, és úgy már egyáltalán nem éri meg.

2023. nov. 29. 08:32
 15/16 anonim válasza:

Ma kaptam egy mailt a postától, hogy hamarosan kézbesítik, és 0 Ft-ot kell fizetnem.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is rendelni fogok tőlük. :)

2023. dec. 3. 06:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, gyönyörű elegáns ruhákat rendelek onnan viszonylag olcsón :) Zarában kb ugyanaz háromszoros áron van.
2024. júl. 23. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!