Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein vélemények?

Shein vélemények?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 14:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
konkrétan?
2022. márc. 17. 14:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Ruhák anyaga,minősége,a méret megfelelő-e? Stb
2022. márc. 17. 14:32
 3/16 anonim válasza:
80%
Én csak felsőket rendeltem eddig. Olcsó az anyag, minőség se túl jó, bár én tudok valamennyire varrni így pl. ha szétjött az egyik top azt megvarrtam. De ettől függetlenül szerintem rövid topokat kifejezetten érdemes onnan venni, ha inkább a mennyiségre mész, mert olcsó és nagyon nagy a választék. A méret megegyezik azzal amit írnak az oldalon. Pulcsikat én nem nagyon ajánlom, mert nagyon vékony az anyaguk és látható a különbség egy jó minőségű darabhoz képest. Gatyát nem mertem még rendelni, mert a visszaküldés nagyon bajos lenne és nekem elég változó a méretem gatyában. Összességében nem egy Zara az biztos, de az árához képest nagyon jó.
2022. márc. 17. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Kis pénz, kis minőség. A mérettel alapvetően nincs gond, a szállítás 1-2 hét.
2022. márc. 17. 19:38
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Jaj én nagyon nagyon szeretem! Vintage stílusú ruhákat szoktam innen venni.. gyönyörű szépeket találni. Nagyon jó áron vannak. Én csak egyberuhákat hordok 99% ban. Amiket én vettem ruhákat meglepően jó anyagú is volt köztük. Táskát is vettem már, bizsut..szülinapi dekorokat. Kislányomnak is szoktam innen rendelni cuki galléros kis ruhákat, annyira szép különleges darabok vannak. Másfél -2 hét alatt mindig megjött eddig minden. Ingyen szállítással és különböző kuponokkal megéri szerintem.
2022. márc. 17. 22:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem! Első rendelésem egy fail volt, a ruha borzasztó volt, átlátszó, és szörnyű anyag. Utána viszont amiket rendeltem mindegyikkel megvoltam elégedve, azt kaptam amire számítottam, a vásárlói véleményeket nagyon fontos elolvasni és figyelembe venni szerintem. Rendszeresen rendelek onnan ruhákat és szerintem tök jó kis oldal. Cipőt nem rendeltem még soha és nem is fogok szerintem, táskát igen és elég picike volt, de aranyos. Ékszereket szoktam meg alap darabokat, nagyszerű akciók szoktak lenni az oldalon és alapból sem drága. 19l
2022. márc. 18. 02:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
En kicsit ilyen y2k stilusu ruhakat/felsoket rendeltem, hat borzaszto anyaguk van :D a szoknyak viszont tokeletes minoseguek. Valoban 1-2 het a szallitasi ido, meg is lepodtem, amikor egy hettel a rendeles utan bealitott a futar. Joval a nagy hype elott rendeltem evekkel ezelott, akkor nagyjabol masfel honap volt.
2022. márc. 18. 04:11
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
beallitott* amugy a kuponokat tenyleg erdemes nezegetni, en is minimum megsporoltam 6-10 ezer ft kozotti osszeget (+ ingyenes szallitas).
2022. márc. 18. 04:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
En eddig javareszt kiegeszitoket rendeltem (choker, combpant, mubor hamok, extras ovek) es ezekkel maradektalanul meg vagyok elegedve. Multkor a Bershkabol rendeltem ket ilyen derekoves hamot es minosegben szinte teljesen ugyan az, csak a Shein-es eppen a Bershkas ar toredekeert van. H&M-ben is 5999 egy ilyen egyszeru mubor derekoves ham, de az ranezesre meg gagyibbnak is tunik, mint ezek. Ezek nekem nagyon megertek az arukat es mashol amugysem nagyon talalni ilyen extras kiegeszitoket, csak Rockpincen es Metalshopon, de az meg iszonyu draga. Felbatorodtam es vettem egy akcios fuzos combcsizmat is, ilyen kotott textiles anyagut es amugy szerintem azzal sincsen semmi baj ennyi penzert, csak ott viszont mennem kellett volna feljebb egy meretet. Belemegy igyis a labam, (ami meglepo, mert plus size vagyok), de elegge szenvedosen es eppenhogy jo a talphossz es a boka resz miatt, szoval azt tovabbadtam. A boka resznel eszmeletlenul szuk amugy, de erre volt panasz a cipokkel kapcsolatan, erre erdemes figyelni. Ruhat meg nem rendeltem, pedig szemeztem parral, majd kiprobalom.
2022. márc. 19. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én talán túlságosan is szeretem, hiszen nem igazán etikus vállalat amint azt sokszor halljuk is...

Viszont tényleg nagyon olcsó, ugyanaz a basic egyszínű pulcsi a new yorkerben 5-6 ezer, sehinen 3200 volt, ezután kezdtem nézelődni ott, és más ruhadarabokat is meglepően olcsón behúzol.

Az anyaguk sem rossz szerintem, amit itthon veszek mindig elkezd bolyhosodni, ezt náluk nem tapasztalom. Plusz sokszor belül polár a pulcsi ami külön meglepetés volt, nem csak egy vékony anyag aztán jólvan.

De gondolom ennek van másik oldala, hallottam hogy ki lehet fogni szörnyű cuccokat is, ezért mindig nézd meg a csatolt képeket az értékeléseknél, a méreteket hogy a modell vagy az értékelő hány cm hány kg. Pl írja valaki kommentbe hogy size M, de ott van hogy overall fit:Large, és ezt sokan írják, akkor tudod hogy nagy a méretezés és inkább S-eset rendelsz. Nekem egyszerű dolgom van, tudom hogy mindig a legkisebb jó rám mindenből, néha a gyerek részlegen nézelődök.

Érdemes figyelni az akciókat, általában "minden gatyára" vagy "minden fürdőruhára" stb napok vannak, akkor ezekből mindegyikre lejön valamennyi, múltkor 53 % os engedményt kaptam egy ruhából. Plusz egy kupont aktiválhatsz, nagyobb rendelésnél 25%-ost is igénybevehetsz, és vannak sehin pontok is amiket napi check-ért és értékelésért kaphatsz. Szóval mindent figyelembe vévé és hasznláva 10+ ezreket is megtakaríthatsz. Ilyenkor elgondolkodom ez hogy éri meg nekik, és hát igen sajnos a munkások fizetése is valszeg olyan alacsony mint az áraik :/

2022. márc. 19. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!