Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért áll rajtam minden...

Miért áll rajtam minden nadrág ilyen undorítóan? Mások honnan vesznek olyat ami jól áll rajtuk?

Figyelt kérdés

Szóval minden nadrág ilyen pocsékul áll rajtam: [link]

Hiába próbálok fel 100 félét az összes létező üzletben, ami hosszban és bőségben is megfelelő, az így néz ki rajtam. Felül hiába passzol, alul olyan szinten eláll hogy hánynom kell ha meglátom magam. Hozzám hasonló pálcika lábú fiúkat meg olyan nadrágokban látok, ami teljesen követi az alkatukat, rajtuk nem áll el így. Én vagyok valami szörnyszülött, hogy a térdemtől lefelé csak lóg rajtam minden nadrág? Kisebb méretet nem tudok venni, mert össze sem ér rajtam. Ha nagyobbat veszek akkor még jobban eláll meg húzom magam után a szárát. Már ott tartok, hogy nem fogok 20 ezreket kiadni farmernadrágokért, hogy úgy nézzek ki bennük mint egy szefós, inkább járok szabadidő alsóban, az legalább néz ki rajtam valahogy.

2022. márc. 14. 16:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Buuuuuuziiiiiis.
2022. márc. 19. 02:44
 22/24 anonim ***** válasza:

9.

Szerinted egy férfi csak egyfajta nadrágot viselhet? Csak akkor lesz férfi?

Sötét lehetsz mint a vakond zsebe…

2022. márc. 19. 10:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Buuuziiiis.
2022. márc. 19. 12:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Szűkszárú nadrágokat vegyél. Vádli/bokád felé egyre jobban szükül.
2022. márc. 20. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!