Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért áll rajtam minden...

Miért áll rajtam minden nadrág ilyen undorítóan? Mások honnan vesznek olyat ami jól áll rajtuk?

Figyelt kérdés

Szóval minden nadrág ilyen pocsékul áll rajtam: [link]

Hiába próbálok fel 100 félét az összes létező üzletben, ami hosszban és bőségben is megfelelő, az így néz ki rajtam. Felül hiába passzol, alul olyan szinten eláll hogy hánynom kell ha meglátom magam. Hozzám hasonló pálcika lábú fiúkat meg olyan nadrágokban látok, ami teljesen követi az alkatukat, rajtuk nem áll el így. Én vagyok valami szörnyszülött, hogy a térdemtől lefelé csak lóg rajtam minden nadrág? Kisebb méretet nem tudok venni, mert össze sem ér rajtam. Ha nagyobbat veszek akkor még jobban eláll meg húzom magam után a szárát. Már ott tartok, hogy nem fogok 20 ezreket kiadni farmernadrágokért, hogy úgy nézzek ki bennük mint egy szefós, inkább járok szabadidő alsóban, az legalább néz ki rajtam valahogy.

2022. márc. 14. 16:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem senki nem érti, mi a problémád.
2022. márc. 14. 16:24
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Én sem értem, mi a gond ezzel, kép alapján nem látok semmi problémát.. Nem lehet, hogy csak te gondolod így?
2022. márc. 14. 16:30
 3/24 A kérdező kommentje:
A nadrág szára nem áll jól!
2022. márc. 14. 16:34
 4/24 anonim ***** válasza:
37%
Te tényleg annyira hülye vagy, hogy azt képzeled, az a szép, hogy a nadrág rásimul a pálcika lábra? Hát elárulom, baromi ronda az és csak a bu ziknak jön be. Bu zi vagy?
2022. márc. 14. 16:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy totál rám kell simulnia, de ez így röhejes, senkin nem látom hogy így állna rajta a nadrág.
2022. márc. 14. 16:51
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A nadrágoknak vannak különböző fazonjaik. Van skinny, skinnyfit, slim, loose, stb. Előbb nézz utána, hogy milyent keresel, milyen hatást akarsz elérni, és olyant próbálj meg rendelni/ruhaboltba keresni.
2022. márc. 14. 17:16
 7/24 anonim ***** válasza:
39%
A képen inkább az a csúnya, ahogy a combodra simul a nadrág, nem az, ahogy a vádidnál eláll! Eggyel bővebb fazon sokkal jobban állna.
2022. márc. 14. 17:25
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Tök jó ez a srác.
2022. márc. 14. 17:51
 9/24 anonim ***** válasza:
48%

Ez azért áll rajtad ilyen hülyén, mert kicsi rád, egy számmal nagyobb kellene, mert ez így bokalengős..már ha férfi vagy.

Totál feszülős gatyát a férfiak nem hordanak.

2022. márc. 14. 18:17
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Amit te keresel az a skinny jeans. Tehát szűkített, teljesen rád simuló.
2022. márc. 14. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!