Tényleg ízléstelen lenne ez a nadrág erre az alkalomra, vagy csak a szüleim túl konzervatívak? 17/l
Jövő héten koncertre megyünk a Müpa-ba és ezt a nadrágot tervezem felvenni:
A szüleim viszont azt mondják, hogy ez illetlen/ízléstelen lenne oda, s válasszak egy "hagyományos szabású, normális, elegáns nadrágot". Vajon ez alatt mit értenek pontosan? Ráadásul csak ez az egy alkalmi nacim van.
:(
Szerintetek fogadjam meg a tanácsot, és szerezzek be addigra egy másik nacit, vagy nyugodtan felvehetem ezt is? Ha ez nem jó, akkor milyen fazonút válasszak, ami "hagyományos" meg "elegáns"?
Előre is köszönöm, ha segítesz nekem a válaszoddal. :)
Azt hittem valami forrónaci képe lesz a linken.
Nem értem, ez egy teljesen átlagos, normális, elegáns nadrág!
Tökéletes.
Ha te vagy az, akkor meg még ráadásul csinos is vagy.
Szép a lábad. 😃
#14:
Mikor jöttök már rá, ti oxfordi professzor csürhe, hogy a linkelgetett, beállított, esetleg online magazinokból kimásolt stock fotókon nem a kérdezők szoktak lenni? xD
17.
Ne mondj már ilyet magadról te kis "banya".
Még a végén azt a csöpp kis hitemet is elvesztem, ami még éppen pislákol a szivemben.
Én pont ilyesmi életkorú "banyát" ketesek most tartós kapcsolatra.
Ha te is hordasz ilyen nacit, akkor te is csinos vagy.
Na. Megértetted??
Akkor jó.
De ne túl sokáig, mert az meg fájni fog és tönkreteszi a lábacskádat.
Hamarosam itt a nyár. Mi lesz a rövid nacival, meg a mini szoknyával?? 😃😄
18#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!