Tudom hogy már kicsit kezd lecsengeni de mi volt ez az undorító f*s divat? (Több lent)
Figyelt kérdés
Szóval az Adidas pulcsi, térdig felhuzott Adidas zokni, gusztustalan 10cm talpú cipők (kedvencem amiknek ilyen elfolyt volt az alja XDD), övtáskák a vállukon, airpods a fülukben, és gusztustalan rasztahaj
És MINDEN fiú így nézett ki XDDDD
2021. okt. 25. 13:12
1/8 anonim válasza:
Én ahogy olvastam, végig röhögtem, de úgy vagyok vele, hogy ha nem tetszik, nem nézek oda. Mások azt vesznek fel amit akarnak, ezen nem idegesítem magam.
3/8 anonim válasza:
Mi lett volna? Ugyanaz, mint akármelyik tinidivat.
Nekem amúgy tetszett, pedig már 25 vagyok.
4/8 anonim válasza:
A tüdőgatya tűnne el már végre a lányokról..
5/8 anonim válasza:
4-es, ez egyéni ízlés kérdése. Semmi K*rvás nincs benne, szóval nyugodtan hordhatja akinek nem áll jól az alacsony derekú.
6/8 anonim válasza:
Nem qrvás ok miatt, hanem mert úgy néznek ki benne, mint egy vesemelegítős pelenkás.
Hol viseli már ezt a gatyát?
7/8 anonim válasza:
Ez a gatya mondjuk tényleg ocsmány szerintem, de más nyugodtan hordhatja, engem nem zavar. Amúgy vannak ízlésesebb nadrágok is, szintén magas derékkal.
8/8 A kérdező kommentje:
1)😂😂😂 Köszi a választ. Én se idegesítettem magam, csak vicces volt -nevetséges, de vicces-😂 bohóc szerkó.
2021. okt. 25. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!