Khaki színű ruhák (szafari stílusúak) inkább csak a napbarnított bőrű férfiakon állnak jól? Vagy más tényezők is befolyásol(hat)ják, hogy van akin jól, van akin kevésbé jól fest?
Általában az évszak típus is fontos.
Én pl tél típus vagyok, rajtam ezek olyan semmilyenek, úgy áll rajtam mint a mosott sząr.
A lényeg, hogy az embereket a bőrük, hajuk, szemük színe alapján különböző színtípusokba sorolják, 4 fő típus van, amit a 4 évszakról neveztek el. Interneten egy csomó leírást találsz, ha érdekel.
Az ősz típusúaknak általában melegebb tónusú bőrszíne van, barna vagy melegebb zöld szeme, meleg barna haja. De igazán biztosra csak egy színtanácsadó tud besorolni egy típusba, különféle színes kendők segítségével. Én is ősz típus lettem, annak is a legvilágosabb altípusa, a lágy ősz. Erre a netes leírások alapján sosem gondoltam volna, de így legalább értem, miért szerettem mindig is a khaki színt.
Neked milyen színű a hajad, szemed? A bőröd világosabb/sötétebb, hideg vagy inkább meleg árnyalatú?
Éjfekete haj, zöld (de a leírásod óta tartok tőle, hogy inkább "hideg" hangulatú) szem, enyhén szürkés árnyalattal, könnyen barnuló bőrrel, de "alapból" természetesen fehér az a bőr.
Innen (hogy tudok "jó" színt szerezni) a kiírás, hogy hátha lebarnulva jobban állna rajtam ez a homokszínű/khaki szafari szín és ruha összeállítás.
Csak kérdés az, hogy barnultan tényleg jól állna-e...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!