Nőként férfi pulcsi utcára?
2: Meg azon is ha esetleg enyhén platformos Converse cipőt hord. Egyből b*zinak néznek, pedig szeretem (és férfi vagyok). De a nőknek bármit szabad, mert menő.
Kérdező: Vedd fel bátran, de akkor engem se nézz b*zinak ha platformos cipőt hordok.
2,3-as!
Végre két kommentelő aki megmondja ezeknek a diszkriminatív golyóéretteknek, akik csak a pasikat ítélik el ha női ruhát visel, de fordítva természetesen minden oké.
Ez így van, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy szegényes lenne a női ruha osztály olyannyira, hogy egy nő nem talál magának megfelelőt!
De persze nincs ezzel gond, ha az illető meleg..
Beteg vagy hogy vonzódsz a férfi ruhákhoz?
Vagy búzavirág?
Simán!
Ha még kicsit oversized méretű is, az még cukin is tud kinézni! 😁🙂
Hülyeség! Miért vennél férfi pulcsit, mikor annyiféle női pulcsiból is lehet válogatni? Szóval egyáltalán nem jó ötlet.
Ugyanígy béna lenne rajtad egy férfi napszemüveg, férfi karóra, férfi parfüm, mert ezeket férfiaknak gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!