Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gáz nőként férfi...

Mennyire gáz nőként férfi pólók közül válogatni?

Figyelt kérdés

A nőivel több baj van:

1: színvilág. Habos-babos, csiricsáré-virágos. Pl. hiába kellene egy fekete alapon ezüst csikos póló, ha csak sárga van.

2: alak-követés. Van hasam. Ha ilyen karcsúsított felső van rajtam, a hasam minden bizonnyal kerekedik, látszik, hogy van.

3: hónalj. Még ha van falatnyi ujja is a pólónak, "alul" vagy 2 cm, semennyire se takarja a hónaljt.

Férfi pólónál? Nincs hasdomborítás, se hónalj mutogatás, színvilág is tetszetősebb.

2020. jún. 29. 21:10
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sok "basic" pólóm nekem is inkább a férfi osztályról van. Ha egy bővebb fazonú vagy "hosszított" pólót keresek, biztos, hogy inkább onnan választok.

Szerintem ennek semmi jelentősége nincs, olyan ruhát hordok, ami tetszik, függetlenül attól, hogy az a női, férfi, vagy a kisfiú/kislány osztályról van (igen, van ilyen is :D)

2020. jún. 29. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed az, ami "gáz". Mások véleménye alapján öltözködni...
2020. jún. 29. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Semmi gond nincs vele. Én már vettem lila színű, strasszkövekkel díszített férfi felsőt is. Sajnálom a buzzancsot, aki elől elhalásztam :D
2020. jún. 29. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
sokszor veszek férfi felsőket, volt, aki megnézett akkor de nem törődök vele. a női ruhák semennyire se praktikusak és kényelmesek általában.
2020. jún. 29. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
enis kb csak azokat hordok. 155 magas vagyok es 45 kg, megis ferfi m-l polokat hordok. sokkal jobban erzem magam bennuk, kenyelmesek, stb. nem mutatnak sokat, ezerr komfortosan erzem magam. egyatalan nem gaz, divatos is mostansag, csak azert itt is van egy hatar. tudd mi all jol neked. masok pedig ne erdekeljenek.
2020. jún. 29. 23:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :) Nyilván magamnak öltöznék, de hát azért csak megvan, hogy ez "női", az meg "férfi".

#4: kb. így van. Még ha valamelyik normális póló formájú is, a hónaljnál elrontják. De ezek szerint sokaknak jó így, hogy ez is kint van, az is kint van, meg esetleg műszálas is és beleizzad(belebüdösödik), "csak" én öltöznék túl konzervatívan.

2020. jún. 30. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem tartom gáznak, de ha nekem bejön női farmer vagy leggings, akkor furcsán hangzik, és furcsán fogadják. Itt is folyton lebzizzák aki pasiként női leggingst, farmert vagy nylonharisnyát hord!
2020. jún. 30. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Mert messziről látszik, hogy a szabása a férfi testhez van kitalálva és egy nőn röhejes és homok benyomást kelt.
2020. jún. 30. 11:34
 9/10 A kérdező kommentje:
#8: de ha meg testhez simul, akkor látszik a has. Az csak sovány embereken mutat jól. Nem azokon, akiknél pont,hogy kiemeli a hasat.
2020. jún. 30. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, jajj, tudom miért szúrt szemet az én kommentem.

Mert őszinte voltam és nem álltam be azok közé akik támogatják az aberráltságot.

De amint látom neked az jobban tetszik.

2020. jún. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!