Mennyire gáz nőként férfi pólók közül válogatni?
A nőivel több baj van:
1: színvilág. Habos-babos, csiricsáré-virágos. Pl. hiába kellene egy fekete alapon ezüst csikos póló, ha csak sárga van.
2: alak-követés. Van hasam. Ha ilyen karcsúsított felső van rajtam, a hasam minden bizonnyal kerekedik, látszik, hogy van.
3: hónalj. Még ha van falatnyi ujja is a pólónak, "alul" vagy 2 cm, semennyire se takarja a hónaljt.
Férfi pólónál? Nincs hasdomborítás, se hónalj mutogatás, színvilág is tetszetősebb.
Sok "basic" pólóm nekem is inkább a férfi osztályról van. Ha egy bővebb fazonú vagy "hosszított" pólót keresek, biztos, hogy inkább onnan választok.
Szerintem ennek semmi jelentősége nincs, olyan ruhát hordok, ami tetszik, függetlenül attól, hogy az a női, férfi, vagy a kisfiú/kislány osztályról van (igen, van ilyen is :D)
Köszi a válaszokat. :) Nyilván magamnak öltöznék, de hát azért csak megvan, hogy ez "női", az meg "férfi".
#4: kb. így van. Még ha valamelyik normális póló formájú is, a hónaljnál elrontják. De ezek szerint sokaknak jó így, hogy ez is kint van, az is kint van, meg esetleg műszálas is és beleizzad(belebüdösödik), "csak" én öltöznék túl konzervatívan.
Jajj, jajj, tudom miért szúrt szemet az én kommentem.
Mert őszinte voltam és nem álltam be azok közé akik támogatják az aberráltságot.
De amint látom neked az jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!