Hol tudnám eladni ezeket a ruháimat, ahol érdemi pénzt is kapok értük?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves srác vagyok. Van egy pár eladó márkás, jó minőségű cipőm, felsőm, ruhám, viszont a szokásos felületek (fb, jofogas, vatera) nem nagyon működnek. Már vagy negyed éve hirdetek, de ha írnak is akkor se veszik meg azokat, illetve olyan alacsony áron akarják elvinni a minőségi cuccaimat, ami röhej. Természetesen nem az eredeti teljes árat várom, de mondjuk egy 20 ezres pulcsit azért ne 1500 ft-ért akarjanak már elvinni:) Köszi a segítséget.2022. márc. 9. 00:08
1/11 anonim válasza:
Én sem értem hogy valaki 1500-ért akar egy pulcsit. Jó sok pénze lehet. Én max 800-at adnék érte.
2/11 anonim válasza:
Mivel már boldog-boldogtalan árul mindent (is) a neten, így annyira telített a piac, hogy nagyon nehéz eladni bármit is normál áron.
Főleg a használt ruhás piacra igaz ez, rengeteg a kamu hamísított cucc és rengeteg a csaló is.
Értékelés nélküli emberektől meg mindig lutri használt cuccot vásárolni látatlanban, főleg ruhákat.
3/11 anonim válasza:
Ha ennyi idő alatt nem viszik el, akkor túl magas áron hirdeted.
4/11 anonim válasza:
Olyat senki nem fog megvenni amire nincs igazán szüksége, pláne drágán.
Telített a piac. Ha nincs valami nagyon különleges dolgod akkor simán tovább görgetik a hirdetést.
5/11 anonim válasza:
Akinek van pénze, nem vesz használt ruhát, akármilyen márkás, minőségi stb.
Akinek meg nincs pénze, nem veszi meg még 'normál' áron sem.
6/11 anonim válasza:
Már pedig nem fogod tudni fél áron se eladni. Van hogy cimkés, nem hordott cuccokat hirdetek de azokra is a fele ár negyedét ajánlják. Inkább dobom a kukába..vagy ha olyan az anyaga, akkor átszabom kutya/macska fekhelynek/játéknak. Konyha rongynak is jók. Vagy amit nagyon sajnálok azt bedobozolom és elteszem. Ingyen/az ár 10%-ért nem fogom senkinek se odaadni.
7/11 anonim válasza:
Én pedig már annak is örülnék ha keveset ajánlanának a hirdetett ruhàimért, mert ha egyszer már úgy döntöttem nincs rájuk szükségem, akkor még az is jobb mint a semmi, de a kutya nem jelentkezik értük még alkudni se, pedig címkés ruhákról beszélünk és eleve harmad, negyedáron tettem fel a mostani árakhoz képest.
8/11 anonim válasza:
Remix-et nezd meg. Nekem jo es rossz tapasztalataim is voltak. Alaposan olvass el minden feltetelt
9/11 anonim válasza:
Amúgy meg sokan azért se vesznek használt ruhát, mert sok az átverés. Napi szinten látok kiírásokat márka csoportokban hogy xy átverte, nem postázta a terméket. Egyre több a csaló.
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlen hirdeti magas áron, én azt vettem észre, sokaknak még az ingyen is túl sok és még abból is alkudnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!