Milyen oldalon tudom eladni a jó állapotban lévő, nem hordott ruháimat?
Figyelt kérdés
Egyedül a gardrobcsere.hu-t ismerem.2021. ápr. 7. 17:17
4/10 anonim válasza:
Gardróbom, gardrobcsere vagy esetleg fb marketplace
6/10 anonim válasza:
Az én tapasztalatom szerint ha csak nem valami különleges, márkásabb ruhák, akkor leginkább sehol :/ Próbáltam gardróbcserén, marketplacen, meg márka szerinti fb csoportokban is, nem jártam sikerrel. Egyedül pár régebbi zenekaros pólómat tudtam eladni rocker csoportban.
7/10 anonim válasza:
Én is ugyanezt tapasztaltam amit a 6-os ír. Ráadásul odaírom a lehetséges átvételi pontokat, és rám írnak, hogy nem vinném e ide meg oda? Az emberek többségének gondja van az értő olvasással, vagy lusták vagy nem tudom. Meg nem szívesen vesznek használt cuccot, amikor a boltba bemennek, felpróbálják stb. , hiába ott sokkal drágább.
Kedvencem az amikor lemérem a ruhát, mell, derék, csípő, hossz (mint aliexpressen szokták), és megkérdezik hogy ennyi kg meg ilyen magas, jó lenne e rá? És nemcsak a nők, hanem a férfiak is ilyenek.
8/10 A kérdező kommentje:
mindenesetre köszönöm mindenkinek!
2021. ápr. 8. 09:23
10/10 anonim válasza:
Én is a fb csoportokat ajánlom, nekem ott sikerült néhány dolgomat eladnom. Vagy esetleg ott van még a depop, személy szerint nem ismerem az oldalt, de ha jól tudom ott is el lehet adni a használt ruhákat. Illetve én, amikor még lehettek ilyen események (vagy effektíve bármilyen események) ruhabörzékre jártam, ahol szintén el lehet adni a nem használt cuccaid. Igaz, ezekért sokszor sajnos fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!