Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen oldalon tudom eladni a...

Milyen oldalon tudom eladni a jó állapotban lévő, nem hordott ruháimat?

Figyelt kérdés
Egyedül a gardrobcsere.hu-t ismerem.

2021. ápr. 7. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jófogás
2021. ápr. 7. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Gardrobcsere
2021. ápr. 7. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Fb marketplace
2021. ápr. 7. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Gardróbom, gardrobcsere vagy esetleg fb marketplace
2021. ápr. 7. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Facebook csoportok, Instagram
2021. ápr. 7. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom szerint ha csak nem valami különleges, márkásabb ruhák, akkor leginkább sehol :/ Próbáltam gardróbcserén, marketplacen, meg márka szerinti fb csoportokban is, nem jártam sikerrel. Egyedül pár régebbi zenekaros pólómat tudtam eladni rocker csoportban.
2021. ápr. 7. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanezt tapasztaltam amit a 6-os ír. Ráadásul odaírom a lehetséges átvételi pontokat, és rám írnak, hogy nem vinném e ide meg oda? Az emberek többségének gondja van az értő olvasással, vagy lusták vagy nem tudom. Meg nem szívesen vesznek használt cuccot, amikor a boltba bemennek, felpróbálják stb. , hiába ott sokkal drágább.

Kedvencem az amikor lemérem a ruhát, mell, derék, csípő, hossz (mint aliexpressen szokták), és megkérdezik hogy ennyi kg meg ilyen magas, jó lenne e rá? És nemcsak a nők, hanem a férfiak is ilyenek.

2021. ápr. 8. 08:40
 8/10 A kérdező kommentje:
mindenesetre köszönöm mindenkinek!
2021. ápr. 8. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Remix-en
2021. ápr. 8. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is a fb csoportokat ajánlom, nekem ott sikerült néhány dolgomat eladnom. Vagy esetleg ott van még a depop, személy szerint nem ismerem az oldalt, de ha jól tudom ott is el lehet adni a használt ruhákat. Illetve én, amikor még lehettek ilyen események (vagy effektíve bármilyen események) ruhabörzékre jártam, ahol szintén el lehet adni a nem használt cuccaid. Igaz, ezekért sokszor sajnos fizetni kell.
2021. ápr. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!