Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaknak menő vagy ciki a...

Férfiaknak menő vagy ciki a márkás, minőségi vintage óra?

Figyelt kérdés
A régi, 20-30-40+ éves, minőségi darabok. Pl.: [link]

2022. márc. 8. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Miért lenne menő vagy ciki? Mióta érdekel felnőttként más emberek véleménye az öltözködésedről? Ha tetszik, hordd. Nekem is van egy vintage Longines, és pont nem érdekel, kinek mi a véleménye. Nagyapámtól örököltem, és nagyon szép óra amúgy is.
2022. márc. 8. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Óra, mutatja az időt, kb ennyi. L.
2022. márc. 8. 12:39
 3/6 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem egy minőségi óra mindig elegáns.
2022. márc. 8. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Cikinek sose volt ciki, de én pl. totál feleslegesnek tartok drága karórákat hordani, mikor a telefon is mutatja az időt, annyira meg nem feltűnő vagy ritka hogy olyan hatást érj el vele mintha egy Ferrarival veretnéd..
2022. márc. 8. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ezek tetszenek hordjad őket. Nem muszáj egyformának lenni mások véleményén függeni. Én is szeretem a hordható méretű (34-36mm) órákat, sokan szerint ciki de engem nem érdekel attól még hordom a pl a Calatravám.
2022. márc. 10. 06:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de fekete számlapost ÉN nem vennék. A fekete számlapos antik órák 80+% -a utólag festett, felújított számlapos. És ez sok gyűjtő szemében Istenkáromlás és jelentősen értékcsökkentő.
2022. márc. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!