Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok és nők, milyen tavaszi/...

Lányok és nők, milyen tavaszi/átmeneti cipőitek vannak?

Figyelt kérdés

Hány darab és milyen szín/fazon/anyag/márka?

Kort is írjatok légyszi. Köszönöm :)

2022. márc. 7. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Skechers sportcipő fekete, alján arany csíkkal

Renoban vett legero szürke vastagabbvászoncipő, fűzős

Rózsaszín gumitalpú tom tailor vászoncipo (esik szét, majd vosszaviszem)

Bőrszínű kétpántos 3 cm sarkú szandál

Balerina (csak akkor hordom ha ünnep van és valamiért nem akarok magassarkut)

90 százalékban a skechers cipomet hordom

23N

2022. márc. 7. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem slip on sportcipőim vannak évek óta, nagyon szeretem mert könnyű, kényelmes és olcsó is. Jelenlegi színeim pink, neonzöld és barack, ez utóbbit szeretem a legjobban. Volt még fehér és neon korall ezekből a típusokból. Tavaly majdnem vettem egy bézst is, de ami késik nem múlik.:)

Ha csinosabban kell felöltöznöm ami ritka, arra az esetre tárolok ilyen vékony anyagú combcsizmákat (bár ez inkább ősz de most is lehetne talán) meg van egy fekete zárt orrú szövet szandálom kb.5 centis platform (kaptam és nagy, szóval ki is van tömve az eleje, de vastag harisnyával elmegy😅).

2022. márc. 8. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok lemaradt, hogy 33/N, meg a csizmák színe: fekete, bézs és piros. Különben a szandálos sztori gáz?😅 Mert épp most hétvégén kell étterembe mennünk éppen egy ritka alkalom jön...🤔 Viseltem már vastag harisnyával, kényelmes volt, nem volt feltűnő, hogy nagy. Szerintetek még egyszer megteszi?😅
2022. márc. 8. 10:43
 4/7 Metionin ***** válasza:
44%

Hosszú szárú, béleletlen 8 cm platform csótányroppantó, amit szoknyákkal/ruhákkal hordok

Platformos félcipő, ez asszem 6 centis, nadrághoz

Martens bakancs esős időre

Magassarkú 10 centis platform félcipő, ami igazából bármikor jöhet amikor csinosabb a felsőm

Tornacsukám is van de azt inkább melegebb időben hordom, ha a szandál nem jöhet szóba.

2022. márc. 8. 12:21
 5/7 Metionin ***** válasza:
ja, kor 31
2022. márc. 8. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Tornacipős vagyok.

33n

2022. márc. 8. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

1 nike huarache

1 adidas kicsit hasonló fazonú mint a stan smith de nem az

1 converse

meg a zarából egy slip on

1 zara espadrilles

24N

2022. márc. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!