Lányok és nők, milyen tavaszi/átmeneti cipőitek vannak?
Hány darab és milyen szín/fazon/anyag/márka?
Kort is írjatok légyszi. Köszönöm :)
Skechers sportcipő fekete, alján arany csíkkal
Renoban vett legero szürke vastagabbvászoncipő, fűzős
Rózsaszín gumitalpú tom tailor vászoncipo (esik szét, majd vosszaviszem)
Bőrszínű kétpántos 3 cm sarkú szandál
Balerina (csak akkor hordom ha ünnep van és valamiért nem akarok magassarkut)
90 százalékban a skechers cipomet hordom
23N
Nekem slip on sportcipőim vannak évek óta, nagyon szeretem mert könnyű, kényelmes és olcsó is. Jelenlegi színeim pink, neonzöld és barack, ez utóbbit szeretem a legjobban. Volt még fehér és neon korall ezekből a típusokból. Tavaly majdnem vettem egy bézst is, de ami késik nem múlik.:)
Ha csinosabban kell felöltöznöm ami ritka, arra az esetre tárolok ilyen vékony anyagú combcsizmákat (bár ez inkább ősz de most is lehetne talán) meg van egy fekete zárt orrú szövet szandálom kb.5 centis platform (kaptam és nagy, szóval ki is van tömve az eleje, de vastag harisnyával elmegy😅).
Hosszú szárú, béleletlen 8 cm platform csótányroppantó, amit szoknyákkal/ruhákkal hordok
Platformos félcipő, ez asszem 6 centis, nadrághoz
Martens bakancs esős időre
Magassarkú 10 centis platform félcipő, ami igazából bármikor jöhet amikor csinosabb a felsőm
Tornacsukám is van de azt inkább melegebb időben hordom, ha a szandál nem jöhet szóba.
1 nike huarache
1 adidas kicsit hasonló fazonú mint a stan smith de nem az
1 converse
meg a zarából egy slip on
1 zara espadrilles
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!