Ez a kabát szerintetek átmeneti, vagy elég lenne télre is?
2021. szept. 23. 20:54
1/16 anonim válasza:
Hú de ronda darab... Bocsi..
Ha alá öltözol rendesen, plusz sál, sapka, kesztyű, akkor elég. Kapucnis?
2/16 anonim válasza:
Bakker mint egy turkálós darab. Nem tudjuk mennyire vagy fázós ezt csak te tudod elég e.
3/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez tényleg nem szép. Nem csinos, de legalább a vizet jól magába fogja szívni, ha elered az eső.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak: télire ez kevésnek látszik.
5/16 anonim válasza:
Szerintem inkább átmeneti, de tényleg elég csúnya.
6/16 anonim válasza:
Igen ez mindenkeopen csak atmeneti
7/16 anonim válasza:
Szerintem ez télre kevés akkor is ha alá öltözöl.
Kéretlen megjegyzés: baromi ronda darab.
8/16 anonim válasza:
Inkább átmeneti, esetleg enyhébb téli napokra aláöltözve még jó lehet.
9/16 anonim válasza:
Ez semmire nem jó.Átázik azonnal, szél átfújja.Kapucnija sincs, mondjuk az a legkevesebb.Cipzár sincs rajta, mellkasig lehet csak begombolni...Ez jóformán egy vastag pulóver.
10/16 anonim válasza:
Ha Barcelonban laksz, akkor elég télire, annál hidegebb helyeken jó esetben max. átmeneti kabát lehet, úgy, hogy komolyan aláöltözöl. Egyébként szerintem sem a legpraktikusabb, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!