Színház iskolával - mi van, ha nem veszem fel az egyenruhát?
Színházba megyünk az iskolával holnap este.
Lelkünkre kötötték, hogy lányoknak matrózblúz, szoknya, fiúknak öltöny. Meg persze maszk.
Nem szeretem a matrózblúzt, nem akarom felvenni, utálom.
Mi lesz, ha nem abban megyek? Kabát alatt úgysem látják, bent meg már nem tudnak szankcionálni, ugye?
Akkor vegyem fel a matrózblúzt...?
Utolsónak meg ment a lepontozás a hozzászólás stílusa miatt.
Kérdező, miért értetlenkedsz ennyit? :D
"A" opció: felveszed a blúzt, és élvezed a színházat békében.
"B" opció: nem veszed fel, kockáztatva hogy hazazavarnak és/vagy egyéb büntetést kapsz.
Ennyi. Ha már gimis vagy, akkor kellene tudnod választani két tök egyértelmű lehetőség közül.
Igen, ez is lehetséges. Bár én úgy értelmeztem hogy kötelező program (nekünk az volt anno az ilyen sulis színház).
Kötelező, igen.
Köszönöm a véleményeteket!
Nem értem egy esti program, hogy lehet kötelező de legyen.
Innentől csak 2 opciód maradt.
Esetleg ha jóba vagy a többiekkel és ők is útálják a matrózblúzt akkor csoportosan lázadjatok, úgy talán van is értelme. Ha egyedül mész, akkor biztosan nem fogják neked elnézni, mert utána precedens lennél mások számára.
Szerintem viszont pár órat ki lehet bírni, a színház egy temperált hely, jobb mint ha a nyari hőségben olvadnál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!