Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Acélbetétes bakancs a lányomna...

Acélbetétes bakancs a lányomnak suliba?

Figyelt kérdés

Egyre nő az acélbetétes bakancsok divatja...

Kinek mi a tapasztalata velük kapcsolatban, tartósság ill. kényelem szempontjából mennyire jó lábbelik?

2022. febr. 27. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Én évekig hordtam gimiben, nem büdsödött (általában bőrből vannak, így jól szellőznek). Nem volt kényelmetlen sem.

Nem valami térdig értő 100 soros fazont kell választani, és akkor nem 10 perc felvenni. Ebből a szempontból semmi különbség nincs egy átlag fűzős cipőhöz képest.

2022. febr. 27. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Ja, tartósság, gyakorlatilag elnyűhetetlen. A teteje kopik egy idő után, de az direkt menő volt úgy.
2022. febr. 27. 21:13
 13/16 Metionin ***** válasza:
94%
Nekem anno nem szóltak érte, kényelmes is volt. A tartóssága a márkától függ, az enyém kb. 6 évig bírta, amikor elvált elöl a talpa. Különösen szerettem télen, mert 1 óra távolsági buszozásra volt az iskola és addig feltettem a bakit a fűtős részre és órákig meleg volt még, miután leszálltam :D Nem lehet összehasonlítani a munkavédelmivel amúgy, az az én lábamat is nyomta.
2022. febr. 27. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Kényelmes és tartós is pl egy Martens, de sok más márka is létezik.
2022. febr. 28. 08:56
 15/16 anonim ***** válasza:
11%
Valami gyakorlati oktatásra biztonság szempontjából kitűnő, de indokolatlanul iskolába, ráadásul lányokon rettentő hányinger és búzás viselet.
2022. febr. 28. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem valami kényelmes és sokszor bebüdösödik a láb..
2022. márc. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!