Kb hány kg hízás/fogyás után változik a nadrágméret?
Tökre függ attól ki hova hízik, és milyen magas.
Én a karantén alatt szedtem fel 15 kilót, és ugyanazt nadrág méretet hordom, de én magas vagyok, szóval ez is számít.
Egy alacsonyabb nőn pl 165 centihez még 5 kiló plusz-mínusz is feltűnőbb.
Attól is függ, hogy alapból hány kiló vagy. Ha 15 kilóról lefogysz 140-re, lehet meg se látszik. Míg ha 70-ről fogysz 60-ra az sokkal látványosabb.
Én az utóbbi fél évben 30 kilót fogytam. A korábbi gatyáimat is tudom hordani, nem lógnak rajtam röhejesen, de övvel, hogy ne csúszkáljon le! Most egy mérettel veszek kisebbet és már az is bőven jó. Szóval ez a 30 kiló kimondva sok, látszani is szerintem valamennyire látszik rajtam, mert többen megjegyezték már, de nem olyan borzasztóan látványos.
#8:
Ez korrekt. Illetve izomépítésnél például a tömeged lehet azonos, de a centiken jól mérhető a különbség.
9, Ja, illetve a testzsír % mérése sokkal korrentebb információ mint a BMI pl.
Pusztán magasság/súly semmit nem mond valaki alkatáról, vagy egészségügyi állapotáról.
Az egészségügyben egyáltalán nem kéne ezt az elavult rendszert alkalmazni, mert tökre feleslegesen sorolják be a testépítőket mint kóros elhízást, meg csesztetik az amputáltakat, hogy miért ilyen alacsony a súlyuk ennyi meg annyi kilóhoz, mert nem számbolja bele a rendszer, hogy egy hiányzó végtag hány kiló 🤦🏻♀️
A ruhaméret meg abszolúte egy random, hasraütés szerű módszerrel mondják meg, három márkának ugyanaz a mérete három féle széles centiben.
Szóval kár ezt mellre szívni 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!