Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, mikor térnek...

Mit gondoltok, mikor térnek vissza a klasszikusabb kinézetű sportcipők a divatba?

Figyelt kérdés
Csak érdekel.
2022. febr. 21. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Adidas superstar,kell attól klasszikusabb? Divat szerintem mindenféle
2022. febr. 21. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, mire gondolsz "klasszikus" alatt?

Mint a NB, vagy a szolidabb adidas?

2022. febr. 21. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
A letisztultabb vonalra gondolok, pl. Superstar.
2022. febr. 21. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Kit érdekel?

Rosszul vagyok azoktól a díszmajmoktól, akik csak a divat kedvéért flangálnak bizonyos ruhadarabokban, kényszeresen azt lesik, hogy mi a divat, és amint homlokegyenest más irányt vesz, úgy dobják ki az állítólag “kedvenc” holmijaikat, mint egy telehányt zacskót.

Inkább az a ciki, ha nincs egyéni koncepciód.

Ha tetszenek a “klasszikus kinézetű sportcipőt”, vedd fel bátran. A mai napig árulnak Adidas Superstar-t. Nekem is jobban tetszik az amorf Yeezyknél és Air Max-eknél.

2022. febr. 21. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az adidas sehol nem volt még, amikor az Air max szériák már kultusz cipőknek számítottak.

A superstar pedig egy nagy kalap szar, 2013ban kedvezően jutottam hozzá, és váltócipők mellett pár hónap alatt kilyukadt oldalt a hajlatnál, Air force-al meg nem bír még a tél sem.

2022. febr. 21. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, de hányan “laktok” egy fejben? 😂

Az előbb még azt kérdezted, hogy “mikor térnek vissza a divatba”, s mi több, pont a Superstar-t hoztad fel példának, mint “letisztult” cipő.

Egyébként fun fact, NEM szeretem magamon a sportcipőket, teljesen más a stílusom, így egyáltalán nem is hordok ilyen lábbeliket.

De attól még másoknak tetszhet, és jól is nézhet ki rajtuk. Mindenki azt vesz fel, amit akar, amíg nem követ el közszeméremsértést.

2022. febr. 21. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj, ne haragudj. Most vettem észre, hogy összekevertelek a kérdezővel.
2022. febr. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!