Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködési stílust...

Milyen öltözködési stílust képzeltek el ezekhez?

Figyelt kérdés

Az adott hajszínekhez milyen öltözködést képzeltek el?

-Barna

-Fehér

-Fekete

-Fekete tincsekkel (színes tincsek, szőke)

-Kék

-Lila

-Rézvörös

-Rózsaszín

-Szőke

-Szőke tincsekkel (rózsaszín, más színek, fekete stb)

-Szürke

-Vörös

-Zöld

2022. febr. 21. 14:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Senki nem írta, hogy bárki rossz válaszoló lenne! :D

Ne itt éld ki magad köszi :D

2022. febr. 21. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A goth szubkultúrában elég jártas vagyok mint egy 15 éve, ezeknek kb minden árnyalatát és kombinációját láttam már.

Lehet valaki totál basic bitch ezekkel, lehet kb bármilyen stílus.

Az, hogy hogy van levágva meg beállítva fontosabb, ezekre példa gothok között (különböző al-műfajok):

Barna

[link]

Fehér

[link]

Fekete

[link]

Fekete tincsekkel (színes tincsek, szőke)

[link]

Kék

[link]

Lila

[link]

Rézvörös

[link]

Rózsaszín

[link]

Szőke

[link]

Szőke tincsekkel (rózsaszín, más színek, fekete stb)

Szürke

[link]

Vörös

[link]

Zöld

[link]

Szóval szerintem bármilyen stílusod lehet mellé, tálalástól függ.

Pusztán attól, hogy valaki befesti a haját még nem lesz alternatív. Lehet, hogy az idősebb meg konzervatívabb réteg nem látja a különbségeket, de aki kicsit is jártasabb az ilyesmiben vagy bármilyen szubkultúra tagja, az kb azonnal.

2022. febr. 21. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Én csak kíváncsi voltam, hogy veszi-e majd valaki a fáradtságot, hogy erre a kérdésre komolyan válaszoljon, de látom mások sem.
2022. febr. 21. 19:23
 14/16 A kérdező kommentje:
A 12-es adott néhány ötletet köszi az aggodalmat kedves tőled 😃
2022. febr. 21. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
De írásnál meg főleg nem ez számít. Nem az a lényeg, én mire asszociálok a kék hajról, hanem az, hogy te tudj olyan kékhajú szereplőt kitalálni, hogy nekem később a kék hajról ő jusson eszembe. Az már régen rossz, ha egy-egy szereplő megalkotásához az interneten kell kérdezgetni.
2022. febr. 24. 00:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy ez regényhez, novellához kell? Mert ott igazából nem csak a szín fontos, hanem a leírás is. Az az, amitől bejönnek az asszociációk.

A égkék, rendezett tincsek ezüstösen csillogtak a neonfényben. ➡️ ez pl egy sci-fiben egy tehetős, elegáns nő

A medence víztől az italpor adta kék lassan csordogálni kezdett Emma hajából, elszínezve a kedvenc pink lepkés csatját. ➡️ Ez egy kislány, aki nyáron a barátnőivel kotyvasztott valamit, felidézi a gyerekkor egyszerű örömeit, a nyarat.

Niki elégedetten szemlélte a tálkában egymásba fonódó pigmenteket. Ez a kombináció igazán egyedi lesz, és kivállóan fog mutatni a modell kék szemeivel. ➡️ Ez egy fodrász, aki dolgozik, tudja mit csinál, különösen nem jelent neki ez semmit az esztétikai hatáson kívül.

Maga a kék haj kevésbé fontos, mint az, hogy ez mit mond el a karakteredről.

Ha csak megemlíted, hogy ha, kék a haja, az magában még üres lesz.

2022. febr. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!