Melyik a kedvenc ruhaboltod és miért?
Stradivarius. A legtöbb ruhám onnan van és egyedül ott találok olyan farmereket, amik jók rám. Vannak azok a jó puha farmeranyagaik, amiket fel tudok húzni a szélesebb csípőmön, de derékban sem állnak el.
H&M, mert jók ezek a klubtagságos akcióik, meg persze egyszerű a rendelés és a visszaküldés is.
A Bershkát is szeretem, mert sokáig tart a sale, és gyakran újratöltik a készleten a leárazás legvégén is. Most rendeltem két kabátot, 2995 és 4995 forintért (9995 és 19995 helyett), amiket kinéztem már rég, de sajnáltam rájuk a pénzt.
H&M-ben csak farmert veszek (kb 2-3 évente). Pólót, pulcsit, fehérneműt meg szinte bárhol.
De a legjobban a sheint szeretem, ha az online boltok is számítanak.
A Pull & Bear a kedvencem, az áll a legközelebb a stílusomhoz. A Bershkát is szeretem, a bulizósabb
/ünnepibb cuccaim többnyire onnan vannak, a hétköznapiak a Pull & Bearbõl.
A leggyakrabban mondjuk a H&M-ben vásárolok, mert 1. az van hozzám a legközelebb, 2. mindenféle ‘alapdarabot’ be lehet ott szerezni, és az a legolcsóbb.
Sinsay
Olcsó és hozzám illő cuccok vannak.
Szeretem még a newyorkert, c&a-t, h&m-et bár mostanában elég drága lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!