Mezítláb vagy zokniban szerettek lenni a legjobban?
Én mindig mezítláb vagyok. Nem szoktam szégyellni, nem is értem, mit kéne rajta :)
A mezítlábazással pedig együtt jár a koszos talp, de nem zavar.
11
Ja, szuper látvány, amikor a csaj felvágódik a fotelba vagy az ágyra, a talpa meg mint az éjszaka.
Nyáron mezítláb, télen általában zokniban vagyok itthon is.
Eszembe nem jutott még zokniban aludni. Minek?! Úgyis betakarózok.
Nem szokott koszos lenni a lábam, szoktam takarítani, a lakásból ha kimegyek, van rajtam valamilyen lábbeli.
Itthon mezitláb (elég gyakran takarítunk). Télen ha ki kell menni a teraszra felvszek egy cipőt, nyáron a teraszra is mezitláb. Munkahelyen (irodai munka) zokniban (nyilván ha jön hozzánk valaki felveszek cipőt, de ha tehetem zokni) nálunk az irodát naponta takarítják és nagyon normálisan. De ez igaz az irodaépület emeleti folyosójára is még a budiba is zokniba megyek (ha tudom, hogy nincs vendég). Aztán mielőtt haza megyek átveszek egy tiszta zoknit azzal mászok bele a cipőbe.
aludni értelemszerűen mezittláb, de este előtte lábmosás. Azon múlik, hogy mennyire van takarítva a ház.
41/F
16.
A kerti zuhanytól a bejáratig pedig repülsz.
19.
Én hallottam, te nem használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!