Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fűzőt szoktatok viselni? Mi...

Fűzőt szoktatok viselni? Mi róla a véleményetek? 22/L

Figyelt kérdés

2022. febr. 15. 23:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Nem vagyok Adonisz. Sőt.

Tudom, hogy senki sem tökéletes. Jobb ha hagyjuk, mert félre csúszott a vonal.

A különféle női praktikákkal semmi bajom nincs. Smink, pántos fölső, szemceruza, csinos öltözet, ezzel semmi probléma nincs.

Én csak erről a fűzős buliról nem tudtam.

Azt gondoltam, ez már megszünt.

Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy 100 nőből, jó ha kettőn van fűző szerintem.

Téma lezárva, mindenki nyugodjon le.

2022. febr. 18. 16:39
 22/31 Metionin ***** válasza:
100%
21. Alakformáló fehérneműk régóta vannak, a fűző kinézetű fűzőt ma már vagy fehérneműként a hálószobában, vagy felsőruházatként jól láthatóan viseli, aki viseli. Egyébként ránézésre simán meg lehet mondani, ki az, aki felesleget szorít le vele és ki az, aki nem. Keress rá guglin, van pl. egy csomó nagydarab goth csaj fűzőben, akiknek a fűző alatt meg fölött szépen kibuggyan, ami alá nem fért be.
2022. febr. 18. 17:01
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fűzőkkel van baj, hanem a látásoddal, #21. Egy 80 kilós nőből egy fűző sem fog neked 55 kilósat csinálni, ami majd a hálóban “buggyan eléd”…
2022. febr. 18. 17:14
 24/31 anonim ***** válasza:
66%

23.

Teljesen igazad van. Félreértettél. Én is ezt mondom.

A fűző esetleg javíthat egy picit, de nem 20-30 kilókat nem tud eltüntetni az tény.

2022. febr. 18. 18:52
 25/31 anonim ***** válasza:

24-es:

Mégis hogy érthettünk félre, mikor pont ezt mondtad:

"Mert ha sikerül fölcsípni és hazavinni, akkor majd ha levetkőzik, akkor jön a meglepetés.

Lehet, hogy a térdéig lóg a hasa."

2022. febr. 18. 19:44
 26/31 anonim válasza:
Ugyan már. Férfiként nekem roppantmód bejön ha egy nő ennyi figyelmet fordít a külcsínre. Nem szeretem a topisan öltözködő csajokat. A fűző szerintem nagyon szép és bizony számít a "látvány". Nekem nagyonis. 19 es válaszoló, tetszik amiket írtál ;)
2022. febr. 19. 08:21
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
Fűzők... Gyönyörűek, imádom őket! Csak sajnos nem nagyon van rendes acélmerevítős kis hazánkban. A fűző készítő szakma is sajnos kihalt. Pedig szép. Volt valaki, aki írta is, ha méretre készítik, biztos jobb lenne. Szerintem is. Persze vannak azért jók, amik nem pontosan méretre szabottak, ki lehet fogni. És akár még segíthet is. Pl.: ülő, álló munkánál. És az érzés, az nagyon jó :-) + fel is kell nőni a fűzőhöz. Sajnos sok az előítélet is... Na mind 1.
2022. febr. 19. 17:50
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból vékony derekam van, tehát szép homokóra alkattal rendelkezem és szeretem ezt fűzővel még jobban kiemelni. Nekem acélmerevítéses van.

23/L

2022. szept. 24. 22:29
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok kövér egyáltalán de fel szoktam venni mert vannak olyan ruhájaim amiben kifejezetten előnyös alakot csinál de komolyan. Amúgy pedig mindig látszana a hasam körvonalai.
2023. febr. 7. 03:31
 30/31 anonim ***** válasza:

És az miért olyan nagy baj drága ???

Egy lány, vagy nő egy pici pocival nagyon szexi tud ám lenni.

Na persze nem ilyen nagy lógós, fittyenős, hasra gondolok, csak olyan szexi kis pocikára.

Én azt szeretem puszilgatni simogatni, kényeztetni. 🤷‍♂️

2023. febr. 7. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!