Nyárra saru vagy flip flop?
Figyelt kérdés
27/L2022. febr. 15. 14:10
11/17 anonim válasza:
Strandra lemenni, közeli boltba elmenni, kerti party és hasonlókra jó a flip flop.
Viszont ahol számít a megjelenés vagy ha 1km-nél többet kell gyalogolni akkor szandál. Szerintem a sarunál szebbek is vannak, de ha neked az tetszik, hajrá!
12/17 anonim válasza:
Szandi vagy saru...flip-flop csak strandon
13/17 anonim válasza:
Szerintem a saruban közlekedni kényelmesebb, a flip-flop pedíg futkosni jó. pl. leszaladni a közértbe.
14/17 anonim válasza:
Egyértelműen saru vagy szandál
15/17 anonim válasza:
Saru, de inkább egy elegánsabb szandál, balerinacipő. A flip-flop csak a strandra való.
16/17 anonim válasza:
Mokaszin, ha már mindenképp választani kell. De mivel nem ismerünk, és fogalmunk sincs, hogy neked mi áll jól, azt kellene mondanunk, hogy bármelyik eladó. :)
Mint előttem mondták, a flip-flop nem egy praktikus utcai viselet, inkább strandra ajánlanám.
17/17 anonim válasza:
Szandál vagy saru, flip flop semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!