Hogyan tároljátok a fehérneműt?
Fiókokban tárolom.
Van egy kisebb fiókom a harisnyáknak, azok csak össze-vissza be vannak dobálva.
Van egy hosszabb zoknis fiókom, ott párossával vannak összehajtva.
A melltartóimnak is hosszabb fiókom van, a fiók egyik felében egymásra vannak téve, úgy, hogy a szivacs rész mindegyiknek egymásra esik, tehát így nem deformálódik. Ezen fiók másik felében pedig vannak azok a melltartók egymásra dobálva amibe nincs merevítő, sem szivacs, szóval nem kell kíméletesen tárolni őket.
A bugyik is egy hosszabb fiókba vannak, amit szintén kettéosztottam: egy "szexi" rész a tangának, és egy általánosabb viseletre való bugyihalmaz.
Igazából sok minden próbáltam, de eddig ez vált be a legjobban. A zoknik összegömbölyítve több helyet foglalnak, a melltartók egyessével rekeszelve meg felakaszva is kaotikus, sokkal jobb ha egymáson vannak és egymás által tartják a formájukat. Régebb őket egymás elé-mögé tettem szintén a szivacs részét nem deformáló módon, de én úgy éreztem több helyet foglal, noha átláthatóbb.
A bugyi meg nem az a mennyiség amit elválasztva lehet tárolni nálam.
Fiókban, kategóriánként önlesztve.
Tehát külön a zokni, külön a harisnya, bugyi, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!