Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tároljátok a fehérneműt?

Hogyan tároljátok a fehérneműt?

Figyelt kérdés
szekrény, fiók, doboz, kilógatva, összehajtva, elválasztók egyenként? hogyan vált be?
2022. febr. 14. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Fiókokban tárolom.

Van egy kisebb fiókom a harisnyáknak, azok csak össze-vissza be vannak dobálva.

Van egy hosszabb zoknis fiókom, ott párossával vannak összehajtva.

A melltartóimnak is hosszabb fiókom van, a fiók egyik felében egymásra vannak téve, úgy, hogy a szivacs rész mindegyiknek egymásra esik, tehát így nem deformálódik. Ezen fiók másik felében pedig vannak azok a melltartók egymásra dobálva amibe nincs merevítő, sem szivacs, szóval nem kell kíméletesen tárolni őket.

A bugyik is egy hosszabb fiókba vannak, amit szintén kettéosztottam: egy "szexi" rész a tangának, és egy általánosabb viseletre való bugyihalmaz.

Igazából sok minden próbáltam, de eddig ez vált be a legjobban. A zoknik összegömbölyítve több helyet foglalnak, a melltartók egyessével rekeszelve meg felakaszva is kaotikus, sokkal jobb ha egymáson vannak és egymás által tartják a formájukat. Régebb őket egymás elé-mögé tettem szintén a szivacs részét nem deformáló módon, de én úgy éreztem több helyet foglal, noha átláthatóbb.

A bugyi meg nem az a mennyiség amit elválasztva lehet tárolni nálam.

2022. febr. 14. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Fiókban, minden bedobálva egybe. Nem jó módszer, sokszor kell kotorásznom, de képtelen vagyok bármilyen rendszerezést betartani, a max a zoknik összepárosítása.
2022. febr. 14. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
A szekrény fiókjában.
2022. febr. 14. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Fiókban. A melltartókat egymásra pakolom, a bugyiknak van egy fiók rendszerező, a zoknijaim, harisnya egy dobozba vannak bedobálva
2022. febr. 14. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
ÉN is fiókban, de azon belül cipősdobozok vannak, amikben összehajtogatva vannak ezek az alsóneműk.
2022. febr. 14. 13:00
 6/11 Metionin ***** válasza:
53%
Fiókokban, egyikben bugyik és bralettek, topok, másikban zoknik. Harisnyák a polcos szekrényben egy tárolódobozban.
2022. febr. 14. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Fiókban, hajtogatva vannak
2022. febr. 14. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:
fiok, bugyik hajtogatas nelkul egymasra vannak fektetve, zoknik parositva, melltartok egymasra pakolva. bralettek hajtogatva. harisnyak osszetekerve egy tarolodobozban az akasztos szekreny aljan
2022. febr. 14. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálam is nagy káosz van ezen a fronton,két fiók is van erre a célra,egyik bugyi,melltartó,másik harisnya,zokni,de gyakran összekeverednek. :)
2022. febr. 14. 15:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Fiókban, kategóriánként önlesztve.

Tehát külön a zokni, külön a harisnya, bugyi, stb...

2022. febr. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!