Van aki még téli kabátot felvesz? Vagy már mindenki tavaszi kabátba jár?
Figyelt kérdés
Múlt héten melegebb napok voltak és alig láttam valakin téli kabátot.2022. febr. 14. 07:11
2/12 anonim válasza:
Téliben járok. Van hogy márciusban is, ha megköveteli az időjárás.
3/12 anonim válasza:
Tök hideg van még reggel és este, fáznék átmenetiben. Napközben meg persze melegem van a téliben, de azt könnyebb megoldani.
4/12 anonim válasza:
Időjáráshoz öltözöm mindig!
Múlt héten jó idő volt, elő vettem az átmeneti kabátjaimat, azokban jártam. Ma már hidegebb van, téli kabátot veszek fel, de nem a legvastagabbat.
5/12 anonim válasza:
Téli kabátban járok még. Amikor melegebb az idő, kevesebb réteget veszek a kabát alá.
6/12 anonim válasza:
Pont ma reggel vettem elő az eggyel vékonyabb, de még nem teljesen tavaszi kabátomat. Reggel még -1 fok volt.
7/12 anonim válasza:
12 fokot jósolnak a mai napra, reggel amikor indultam -6 volt.
Sokan voltak dzsekiben… én télikabátot húztam. Holnap várhatóan 17 fok lesz, de reggelre mínuszt ír.. még meglátom.
8/12 anonim válasza:
amíg ilyen cúdar a hajnal, addig nem veszem le a télit, inkább az alatta levő rétegekből vetkőzök délután
9/12 anonim válasza:
Egész télen átmenetiben voltam, már pár éve nem kell nekem a téli sajnos.
10/12 anonim válasza:
Mindig a fokhoz öltözködök. Mivel most hideg van, ezért téli kabát van rajtam. Múlt héten csak vékonyabb pulcsit vettem alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!