Mit tegyek? NAGYON megszeretnék tanúlni sízni, de a szüleim nem visznek soha, mert ők sem síznek. Azt látom, hogy mindenki megy sízni én meg csak ülök itthon. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 21:52
1/6 anonim válasza:
Iskoládban nem szerveznek síutat? Nem most természeteyen..
2/6 anonim válasza:
Hová mennek sízni? A mindenki??
Nem is lehet külföldre menni...
3/6 A kérdező kommentje:
Romániában élek itt lehet sízni:) És nem szerveznek síutakat sajna:(
2021. jan. 4. 22:33
4/6 anonim válasza:
Elmész a legközelebbi sípályára és megtanulsz. Előre foglalj időpontot, oktatót, rászánsz pár órát és megtanítanak síelni.
5/6 anonim válasza:
Nincs egyetlen barátod/barátnőd se, akik elvinnének magukkal síelni?
6/6 anonim válasza:
Én 35 éves koromig nem akartam sielni, aztán a feleségem rávett hogy tanuljunk meg együtt. Az utóbbi 10 évben mindig elmentünk és nagyon tetszik. Már bánom hogy nem 15-20 evesen kezdtem el (nálunk volt sítábor a középsuliban és később amikor elhelyzkedtem, akkor a főnököm elvitte az egész céget egy 4 napos sítúrára, de engem akkor sem fogott meg). Viszont most, örülök hogy aztán elkezdtem. Úgyhogy bátorítalak hogy valahogy találd meg a módját, hogy megtanulhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!