Nagyon csúnya egy lánynál a rövid, kurta láb?
Figyelt kérdés
Formára nagyon vékony, de formás, izmos csak rövid. Szerintetek ez nagyon előnytelen?2022. febr. 13. 17:52
11/18 anonim válasza:
Nem a hosszán fog múlni, hogy szép-e
12/18 anonim válasza:
Ha arányos a testeddel, akkor semmi gond nincs ezzel. Nem mindenkinek a nagy lakli langaléta lányok jönnek be.
13/18 anonim válasza:
De épp ez az higy sokan nem arányosak.
Ha pl hosszú törzsek van akkor nem veszek fel olyan ruhát ami ezt kihangsúlyozza. Egy szűk felsőhöz pl egy lazább narrágot és egy magassarkút pl. Tudom mert valamennyire én is ilyen vagyok. A túl szűk nadrág a szűk felsővel lapos cipőben előnytelen nekem.
14/18 anonim válasza:
Vagyis nem azt akartam mondani higy csak magassarkút hordok, mert nem. Igazából újabban egyre ritkábban, mert hosszútávon a lábbal nem tesz jót (kivéve a drága gyógycipők, mert azoknak olyan direkt a kialakitása hogy kímélik a lábat) . De pl egy szűk farmer hoz egy nem testhezálló felsőt veszek fel, és ez fordítva is igaz.
16/18 anonim válasza:
Én a pici lányokat kedvelem, szóval nekem kimondottan tetszik! :)
17/18 anonim válasza:
Figy, mindenkinek más jön be, és mindenkinek más a szép ideálja!
18/18 anonim válasza:
Mivel olyan dolog, amin nem tudsz változtatni, én nem foglalkoznék vele. Olyan férfit kell keresni, akinek tetszik, de igazából nem is értem, hogy miért akar mindenki tökéletesen kinézni? Nem kell, egy jó kisugárzás legalább annyit ér, mintha valaki úgy nézne ki, mint egy görög istennő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!