Fiúk a sima egyszínü zoknikat kedvelitek jobban vagy inkább a csíkosakat?
Figyelt kérdés
Esetleg más, színeseket, ha igen milyeneket? Mintásakat hosszu szárut stb??2022. febr. 13. 15:05
1/4 anonim válasza:
a többszinű, színes zoknikat kedvelem, a csikosakat annyira nem. bokazoknik, szár nelkul, ma már nem tudnék száras, vagy akár térdzoknit felvenni. ugyanakkor a titokzoknim sincs, egyszerűen gusztustalannak tartom. másik kedvencem jó ideje az ötujjas zokni, pár éve kipróbáltam, és rákaptam.
2/4 anonim válasza:
Inkább az egyszínű fekete zoknikat preferálom. 34/F
3/4 anonim válasza:
Férfiként én el nem tudnám képzelni hogy mindenféle színes zoknikba járjak, az a nőknek való szerintem. Sima fekete meg sötétszürke zoknikat hordok, maximum valami apró minta (pl. Nike-jel) vagy felirat van rajta, de annyi. Meg éjszakára amikor hideg van fehér színű pamut zoknikat. Nem is emlékszem mikor volt utoljára színes, mintás zoknim, szerintem maximum 6-7 évesen utoljára.
4/4 anonim válasza:
#3 értem én, de ki lehet törni a fekete-szürke-fehér szentháromságból, mint ahogy lehet szines pólókat is felvenni nem csak fehéret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!