Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki vagytok öltözve a munkahely...

Ki vagytok öltözve a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
Kimondott dress code alapján, íratlan szabály miatt vagy csak úgy?

2022. febr. 10. 06:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

Itthonról dolgozom 2.5 éve, egész nap kényelmes ruhákban vagyok. Azóta sokkal kevesebbet költök ruhára, mert negyedannyira se amortizálom pl. a farmerjaimat meg a szebb utcai darabjaimat :D A mostani cégemnél amíg bejárós voltam nem volt dresscode, szóval nem öltöztem ki oda sem különösebben, azt vettem fel amit amúgy is felvennék amikor megyek valahová.

Az előző 3 munkahelyemen volt dresscode, szóval ott nem volt választásom, de akkor is igyekeztem a még elfogadható, de kényelmesebb darabokat hordani.

2022. febr. 10. 15:24
 22/28 anonim ***** válasza:
74%

Én smart casual-business casual vonalon mozgok, attól függ, kivel találkozom aznap a melóhelyen.

Ha csak az irodában vagyok a többi kollegával, akkor smart casual. Ha prezentálno kell a főnökségnek vagy igazgatói meetingre kell bemennem, akkor business casual (gyakorlatilag pulcsi helyett zakót és nyakkendőt húzok, mert az elegáns chino vagy nadrág és hosszú ujjú galléros ing az alap.)

2022. febr. 10. 17:54
 23/28 anonim ***** válasza:
16%

13#

Ez a 10-12 éve volt kategória amikor még “nem volt meg a Dagobert Kincstár Varárzskulcsa” időszak. Amióta pedig megvan a kulcs az ideális nők igy néznek ki:

[link]

2022. febr. 10. 22:45
 24/28 anonim ***** válasza:
60%
Tisztában vagyok vele, ezért is emeltem ki, hogy “VOLT ilyen is”. Tisztában vagyok a mostani felhozatallal. Hááát…
2022. febr. 11. 06:07
 25/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem, sima farmer-pulcsiban járok.
2022. febr. 11. 13:19
 26/28 anonim ***** válasza:
36%
Egy szál f@szban vagyok a munkahelyemen. Felnőttfilm színész vagyok.
2022. febr. 13. 20:54
 27/28 anonim ***** válasza:
95%
Kifejezetten nem, de nem is farmerben vagyok. Szoknya / egyberuha, harisnya, csizma és elegáns kabát. Interjúztatok a nap nagy részében és a pályázók is általában kiöltözve jönnek, így azt tartottam korrektnek ha nem farmerben ülök velük szemben. Kifejezett dresscode nincs, nyáron vannak tiltólistás darabok, pl flip-flop, pántnélküli felsők, túl rövid nadrágok, szoknyák.
2022. febr. 17. 01:26
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Olyan helyen dolgozom, ahol van dress code, mivel bármikor betoppanhat egy ügyfél. Fekete szoknyában és fehér blúzban kell lennünk minden nap egész napon át. Egy-két kolléganőm szokott miatta morogni, mert eleve utálják a szoknyát, de én szerencsére nagyon szeretem, ezért nem okoz nekem gondot egyáltalán, sőt...
2022. júl. 26. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!