Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mentél már haza valahonnan...

Mentél már haza valahonnan cipő nélkül? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szintén shamewalk egy meleg nyári hajnalon.
2022. febr. 8. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szalagavatora magassarkut vettem fel, majd nehanyan elmentunk unnepelni ismerosokkel. Hat az este vegere annyira fajt a labam, hogy egeszen egyszeruen levettem a cippeloket es mezitlab mentem haza. Szerencsere hajnal volt, ezert az utcak uresek voltak es szinte senki nem latott.
2022. febr. 8. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Akkori legjobb barátnőmmel lementünk a folyópartra sétálni és én beleléptem valami futóhomok szerűségbe, fél labamról a cipő becsúszott, a másikkal nem léptem bele, aztán úgy fél órát kerestük a kezünkkel a cipőmet a homokban de nem találtuk meg. A másik felét behajítottam a folyóba és mezítláb mentem haza. :)))
2022. febr. 9. 06:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal elmentünk görkoris kirándulásra, de sikerült egy picit "elkalkulálni" a dolgot. És hosszabbra sikerült, mint amit úgy előtte valaha mentem görkorival. és a végén már a pokolba kivántam, mert mindenem fájt. És a haza úton inkább levettem. Annyi eszem nem volt, hogy legalább valami tornacipőt magammal vigyek hátha. Plusz a vonatra se engedtek fel vele. Odafelé még OK volt, mert a haver elvitt minket autóval de ő ott maradt. Szóval még a haza út is kalandos volt. Azóta tudom milyen retek van egy vonaton. Szerencsére a Nyugatinál az aluljáróban tudtam venni valami cipőszerűséget, onnan már hazáig nem volt annyira gáz.
2022. febr. 9. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!