Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mentél már haza valahonnan...

Mentél már haza valahonnan cipő nélkül? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Feltörte a lábam a cipő és levettem. Nyár volt természetesen
2022. febr. 8. 13:04
 2/14 anonim ***** válasza:
20%

Igen.

Szandálban mentem el hazulról és abban mentem haza.

(Nem mezitláb, vagy zokniban hazamenetel a kérdés.)

2022. febr. 8. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Csak autóban vettem le. Aludtam a hátsó ülésen.
2022. febr. 8. 13:37
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer 1 nagyon gagyi cipő volt rajtam ahogy sétáltam konkrétan levált a talpa szóval az egyik részét kidobtam na most az volt a gáz hogy épp a körúton voltam felszálltam a villamosra 1 cipő 1 zokni párosítással oltári kínos volt mindenki a lábamat nézte 5 megálló után leszálltam bementem az első turiba és vettem vmi átmeneti megoldást mert természetesen pénz is alig volt nálam XD
2022. febr. 8. 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ünnepeltük, hogy átmentünk egy nehéz vizsgán az egyetemen, és délután fél 4-kor beültünk egy "kocsmába" és zárásig ittunk. Másnap csak fél pár cipőm volt meg, sehol nem találtuk meg. A kocsmában azt mondták ott még rajtam volt, de a kolig már nem jutott el, a közte lévő 1,5km-en nem találtuk meg. Valahol útközben elveszett.
2022. febr. 8. 13:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jah bocsánat van még 1 sztorim

Kb 12 évesek lehettünk elmentünk "osztálykirándulásra" bicikliztünk letettük őket 1 fánál átvágtunk 1 kukorica mezőn (ez kb fél órás út volt) majd 1 domb tetején találtuk magunkat és a dombról lenézve csak annyit láttál hogy van lent 1 tisztás meg középen bokrok semmi extra...

Mivel én voltam aki előszőr a dombra ért gondoltam én is leszek az első aki lemegy így elkezdtek lerohanni majd kábé a a tisztás közepén megálltam.. aha ...aztán....álltam és éreztem,hogy süllyedek... nem volt ott senki totál pánikba estem elkezdtek előre futni már amennyire tudtam út közbe éreztem hogy leesett az egyik cipőm szartam rá a stressz miatt kijutottam nagy nehezen és amikor megfordultam akkor tudatosult bennem hogy ez 1 rohadt mocsaras láp.

Na most képzeljétek el kb 30 fok rövid gatya poló meg minden a combomig tiszta mocsaras voltam gyönyörű látványt nyújthattam...cipő sztornó.. kb fél órát maradtunk ott vissza baktattunk a kukoricáson közben megkötött rajtam a sár is...

Ezek után kilyukadt a biciklim kereke csak tolni tudtam de ha még ez nem elég nem volt haza sietés miattam áh dehogy még megálltunk 1 cukrászdánál is és b...tt bárki is hozni nekem fagyit úgyhogy bementem én sose felejtem el azt az arcot ahogy rám nézett a lány ..majd közöltem 2 gombóc csoki fagyi lesz...

Végül mivel ez 1 falu volt anno mindenki ismert mindenkit 1 bácsi feltett a platós kocsijára a biciklimmel együtt és hazavitt aztán jött ki a kapuba anyám...nem mesélem tovább

4-es voltam

2022. febr. 8. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Még nem.
2022. febr. 8. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Nem érdekel, hogy lepontoztatok, nem a ponthajhászás a célom.

Viszont: a kérdés pontatlan, mert nem tartalmaz elég infót, nincs megemlítve, hogy cipőben hazulról és cipő nélkül haza.

2022. febr. 8. 18:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Lol, én sem írtam bele a szégyenmeneteimet hajnalban hazafelé valami partiról nyáron...
2022. febr. 8. 18:32
 10/14 A kérdező kommentje:

8: full jogos, én felpontoztalak.

9: pedig leírhatod nyugodtan

2022. febr. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!