10-es skálán mennyire szereted a sulis matrózblúzodat?
Figyelt kérdés
Én 7/10-re mondanám. :)2022. febr. 7. 10:57
11/23 anonim válasza:
Nálunk nem volt matróz. :(
Az anyaga mondjuk nekem erős lenne napi hordásra, a fazonja viszont nagyon tetszik.
13/23 A kérdező kommentje:
Az 1-et mondjuk a viselhetetlen kategóriának gondoltam. Kétlem, hogy bárkinél erről lenne szó, szóval meglepőek a válaszaitok.
2022. febr. 7. 20:36
14/23 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az enyémet. Igaz, varrónővel varrattam és én választottam hozzá az anyagot.
15/23 anonim válasza:
#14:
Most tippet adtál tavaszra.😀
16/23 A kérdező kommentje:
A matrózblúz varratás jó tipp tavaszra? :D
2022. febr. 8. 11:14
17/23 anonim válasza:
Hogyne.😊
Már unom a garbókat és az ingeket.
18/23 anonim válasza:
ha 14 evesen meglett volna a varrogepem lehet en is nekiveselkedtem volna :D igy sajnos maradt a bolti muszalas zsak formaju matrozbluz
19/23 Metionin válasza:
14. Úgy lehet hogy nem para, nekünk az iskola rendelte, hogy tutira egyforma legyen. Vékony műszál volt, egyenes zsák szabással és a legkisebb méret is nagy lett rám és a velem egy méretű lányokra. Egy jó anyagú, karcsúsított verzió ellen lehet hogy mi sem berzenkedtünk volna.
20/23 anonim válasza:
Szerencsére nekünk nem az volt a kötelező.
A legtöbb boltban műszálas volt, így nekem simán az "1 - hordhatatlan" kategória lett volna, mind minden műanyag ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!