Bőrdzsekit szeretnék venni. Tudtok ajánlani boltot?
Még webáruházakból sem találtam sokat ahol nagy a kínálat, az About You-n meg a C&A ahol vannak divatosabb bőrdzsekik, de ott sincs túl sok méret.
Tudtok ajánlani esetleg más oldalakat, vagy rendes boltot? Szóba jöhet Veszprém, Székesfehérvár, Győr, esetleg Budapest.
Előre is köszönöm! :)
Mik a szempontok, mi számít csinosnak?
Ár, méret, fazon, szín, valódi vagy mű bőr?
Csak valódi bőr. 173cm/70kg vagyok, általában S-t hordok mindenből.
Álló galléros, a legegyszerűbb motoros dzsekik tetszenek.
Ha van olyan árnyalatban akkor barnát szeretnék, de jobb híján a fekete is szóba jöhet.
Ahogy nézem 50-65ezer táján mozognak ezek, szóval olcsón nem úszom meg...
Hát a valódi bőrt nem.
Mondjuk gardrobcsere oldalon érdemes próbálkozni ha használtat akarsz. Én 2t találtam ott mikor kerestem. Nagyon nehéz volt ezekre rábukkanni, de abszolút megérte. Én az enyémet 3000-ért vettem. A csaj nem tudta mennyi a valódi értéke egy igazi bőrdzsekinek :D
Fast fashion boltokban esélyed sincs valódit találni, ott ne is keress.
Rockpince, motoros és rocker fb csoportok.
Én is régóta keresek egy igazi bőrdzsekit, de nem nagyon találok. Múltkor about you-n volt nagy akció, de persze a szélsőséges méreteken kívül más nem volt. Érdekes...
Gardrobcsere, vatera, jófogas nem rossz ötlet, bár én eddig ott sem találtam. Általában nagyon béna és öreges kabátokat árulnak, vagy ha van is olyan ami jól néz ki akkor az is bolti áron van. Használtért meg kicsit sokallom. Ezeken az oldalakon a női ruhákból van több, ráaadásul tényleg elég olcsón. Nem meglepő hiszen ők gyakrabban cserélik a ruháikat.
Köszi a válaszokat!
Még van ez a "Mitron Hungary" webshop, bolgár cégnek a magyar oldala.
Jó cuccaik vannak, hiteles oldalnak tűnnek, de ilyen drága dolgot nem nagyon szeretnék látatlanba megrendelni, meg oda-vissza küldözgetni ilyen messzire...
Alternatívaként gondolkodok műbőrben, csak a sajnos az garantáltan szétmállik 2-3 év alatt.
Vagy barna bomber dzseki, találtam egy iszonyat jó G-STAR RAW-t... aztán ahogy nézem az is egy kamu webshop, semmi telefonszám, cím, ilyesmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!