Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözhetnék divatosan...

Hogyan öltözhetnék divatosan és trendin,14 évesen, hogy ne egy r*bi látszatát keltsem?

Figyelt kérdés
14/l vagyok és szeretnék úgymond csinosabban öltözködni.Milyen ruhadarabokat vásároljak és hol kaphatóak ilyen csinosabb darabok tiniknek, mert a tiniboltokban csak tornacsukát, csőszárút meg bőpolókat látni.Amúgy nagyon alacsony vagyok 153 cm és 43 kg(tehát nem kövér) milyen ruhadarabok előnyösek nekem? előre is köszi, szép napot :D
2010. szept. 10. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már gimis vagy, akkor nyugodtan húzz csőnacit egy nem túl magas sarkú cipővel.( Ha még általánosba jársz, ne húzz semmilyen magassarkút!) De tényleg ne legyen nagyon magas, 14 évesen még nem kell. Ehhez felhúzhatsz egy inget, kockásat vagy simát, az elegáns, mégis trendi tud lenni.

Aztán szerintem ami még elegáns, azok az egyszerűbb ruhadarabok. Én csak úgy nevezem őket, egyszerű, de nagyszerű cuccok. :D

Nem szeretem a strasszos, csillogó dolgokat, inkább csak az ilyen sima felsőket, persze a szabásuk lehet extrémebb, vagy nem átlagos. Például ezek is lehetnek nőiesek.

Húzz fel mindig valami kiegészítőt, csak figyelj, hogy ne legyen sok. Tehát én általában fülbevalót szoktam felhúzni, mellé néha karkötőket. De az úgy nem jó, hogy fülbevaló, karkötő és nyaklánc is egyszerre!

Mindent tudni kell viselni! :)

Remélem tudtam segíteni neked, ha lenne kérdésed, akkor csak írj! :))

2010. szept. 10. 16:07
 2/9 anettka. válasza:
32%
Attól függ, hova mész.. Azért attól is függ, hogy vkit ribancnak tekintenek-e, hogy mondjuk vannak ien kis 14 évesek, akik iskolába is party ruhába mennek. na iet semmiképp! Én 14 évesen, elég jól öltözködtem.. mivel elég jó a stílus érzékem.. Mondjuk suliba: sport cipők, farmer,leggings is lehet ami farmer hatású, és fölülre rövidujjú, kardigán, pulcsi, trikó.. évszaknak emgfelelően. ne feledd így is lehetsz divatos.. pl: nem kell teniszcipőkben járkálnod, ha converse, nike cipőkben mész, sokkal divatosabb és kényelmesebb, mint 1 magassarkú...
2010. szept. 10. 16:09
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igen gimis vagyok, én is szeretem az egyszerű darabokat, de a starsszokat a csillogó-villogó leggingeket rühellem :D és ti az ilyen egyszerű darabokat, hol szerzitek be? és ha alacsony vagyok, akkor is jól áll a csőnadrág?
2010. szept. 10. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem igazán jó a csőnadrág ilyen magassággal. Nem bántásból mondom,de sok lányt láttam már akik alacsonyak és csőnacit huztak, még jobban összenyom. Tudom,mivel én kb. 168-170cm vagyok és valamelyik még rajtam is hülyén áll. Sztem azt hanyagold. de pl. egy kicsit bővebb nadrág meg egy magassarkú+ing+egy öv sztem nagyon tuti tud lenni. Persze ehhez jó lenne tudni,hogy milyen az ízlésed. Rem. segítettem! :)
2010. szept. 10. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Bárhol lehet kapni egyszerűbb dolgokat! :)) pl. New Yorker, Oviesse, Orsay, C&A...

Sok helyen, csak kicsit körül kell nézni! :)

Amúgy tényleg alacsony vagy, de a csőnadrág optikailag megnyújtana egy kicsit, és ha magassarkút húzol mellé, akkor nem lesz gond a magasságod! :))

2010. szept. 10. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
ja és első voltam :D
2010. szept. 10. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi, de most tényleg tanácstalan vagyok, akkor most a csőnadrág összenyom vagy megnyújt?..köszi a válaszokat..meglátogatom majd ezeket a boltokat, de a new yorker-t igazán nem szeretem, mert nagyon sokan olyanban járnak,pedig tetszenek a ruhák, de ahol én lakom, nincs normális turkáló sajnos, pedig szívesen öltöznék onnan, mert ott vannak egyedi cuccok, de hát ez kilőve :D várom még az ötleteket
2010. szept. 10. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... Én még most is azon a véleményen vagyok, hogy a csőnaci megnyújt, és ha felveszel hozzá egy magassarkút, akkor azzal azt éred el, hogy magasabbnak tűnsz. Na mindegy...

És ugye mondtad, hogy nem szereted a New Yorkert, másik hasonló boltok nincsenek?

Vagy tényleg még a turkáló lenne jó, de hát sajnos az sincs...

Próbálj keresgélni kisebb butikokban, vagy olyan boltokban, mint az Oviesse, C&A, meg ezek... Hirtelen most más ötlet nem jut eszembe.

Első voltam, megint! :))

2010. szept. 11. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ..nyakamba veszem a várost és keresgélek..még1* köszönöm
2010. szept. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!