Hogyan öltözhetnék divatosan és trendin,14 évesen, hogy ne egy r*bi látszatát keltsem?
Ha már gimis vagy, akkor nyugodtan húzz csőnacit egy nem túl magas sarkú cipővel.( Ha még általánosba jársz, ne húzz semmilyen magassarkút!) De tényleg ne legyen nagyon magas, 14 évesen még nem kell. Ehhez felhúzhatsz egy inget, kockásat vagy simát, az elegáns, mégis trendi tud lenni.
Aztán szerintem ami még elegáns, azok az egyszerűbb ruhadarabok. Én csak úgy nevezem őket, egyszerű, de nagyszerű cuccok. :D
Nem szeretem a strasszos, csillogó dolgokat, inkább csak az ilyen sima felsőket, persze a szabásuk lehet extrémebb, vagy nem átlagos. Például ezek is lehetnek nőiesek.
Húzz fel mindig valami kiegészítőt, csak figyelj, hogy ne legyen sok. Tehát én általában fülbevalót szoktam felhúzni, mellé néha karkötőket. De az úgy nem jó, hogy fülbevaló, karkötő és nyaklánc is egyszerre!
Mindent tudni kell viselni! :)
Remélem tudtam segíteni neked, ha lenne kérdésed, akkor csak írj! :))
Bárhol lehet kapni egyszerűbb dolgokat! :)) pl. New Yorker, Oviesse, Orsay, C&A...
Sok helyen, csak kicsit körül kell nézni! :)
Amúgy tényleg alacsony vagy, de a csőnadrág optikailag megnyújtana egy kicsit, és ha magassarkút húzol mellé, akkor nem lesz gond a magasságod! :))
Hát nem tudom... Én még most is azon a véleményen vagyok, hogy a csőnaci megnyújt, és ha felveszel hozzá egy magassarkút, akkor azzal azt éred el, hogy magasabbnak tűnsz. Na mindegy...
És ugye mondtad, hogy nem szereted a New Yorkert, másik hasonló boltok nincsenek?
Vagy tényleg még a turkáló lenne jó, de hát sajnos az sincs...
Próbálj keresgélni kisebb butikokban, vagy olyan boltokban, mint az Oviesse, C&A, meg ezek... Hirtelen most más ötlet nem jut eszembe.
Első voltam, megint! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!