Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gate.shop oldalon lévő ruhákna...

Gate.shop oldalon lévő ruháknak milyen a minősége?

Figyelt kérdés
Van olyan mint a H&m,Reserved,Mango?A méretezése milyen pl egy h&m-es ruhához viszonyítva?Ha nekem a h&m-es ruhából xs-s meretű kell akkor a gate.shop ruhából is ugyanaz a méret kell?
2022. febr. 2. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem simán van olyan minőség. Két ruhám van onnan, abból azt szűntek le hogy a méretezés változó, egy ruhából az M-es tökéletes rám, egy másikat meg elajándékoztam mert L-esnek felel meg kb :(
2022. febr. 2. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
A nem megfelelő árut saját költségeden tudod csak visszaküldeni.A legtöbb helyen ingyen visszaviszik.
2022. febr. 2. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

A minőség szerintem inkább a sinsayhez hasonló. Ki lehet fogni jókat (táskák, fürdőruhák stb.) de sok a műszálas kevésbé jó (elvarratlan cérna stb.) minőségű ruha is.

Én, ha már választani lehet, akkor inkább a sinsay, cropp, bonprix oldalakról rendelek.

2022. febr. 2. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem van onnan alsóneműm, pólóm, fürdőruhám. A pólóktól nem kell elájulni van, hogy az S es akkora mint egy L es vagy XL es, de meglehet varrni, de én szeretem. Ennyi pénzért szerintem tökéletesen meglehet elégedve bárki. A fürdőruha kifejezetten jó én szeretem. Az alsónemű is jók.

H&M hez nem tudom viszonyítani oda nem járok mert a silány minőséghez képest túlárazottnak tartom. A Reservedhez hasonlítva meg persze érződik egy kis különbség de az ára se annyi. Szerintem megéri onnan vásárolni.

2022. febr. 3. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb minőség, de hordható, az árához képest megéri
2022. febr. 5. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
32%
Most mindenhol leárazás van. Inkább vennék egy jobb minőségű leárazott terméket ,mint innen silány minőségűt.Ráadásul majdnem mindenhová ingyen visszaviszik a ruhát,sokszor ingyen a kiszállítás is.Ellenben itt saját költségeden kell visszakükdened.
2022. febr. 6. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!