Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már olyan, hogy bejött...

Volt már olyan, hogy bejött egy fiú/làny, de az öltözködése nagyon nem? Mennyire zavart?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nem vagyok belé szerelmes, semmi komoly, de egy viszonylag helyes fiú, amennyire ismerem, azok alapján normális, értelmes, szimpatikus.

Viszont az öltözködése nekem személy szerint nagyon nem tetszik.

Nekem kifejezetten bejön, ha egy pasi kicsit elegánsabban öltözik, de természetesen nem arról van szó, hogy minden nap ingben és szövetkabátban kéne járkálni, én sem járok szoknyában, magassarkúban napi szinten (de ha olyan az alkalom vagy ahhoz van kedvem, akkor igen), de még csak nem is arról van szó, hogy felvesz egy átlagos pólót, farmert, bakancsot/cipőt, pulcsit stb., hanem mintha csak kikapná a szekrényből azt, amit először talál és amikor eddig láttam, mindig úgy volt felöltözve, mintha otthoni ruhában lenne.

Farmert talán egyszer láttam rajta, egyébként mindig melegítőgatyában jár, ami nekem a halálom, már bocsi mindenkitől, aki szereti, de szerintem a tréninggatya otthonra vagy edzéshez oké, de utcára, iskolába nem.

Volt egy olyan esemény, ahová kicsit elegánsabban kellett öltözni, oda jött ő farmerba, de még csak nem is feketében, hanem egy sportosabb kék farmerban, kopott sportcipőben, egy sima pólóban és arra rávett valami blézert, de egyáltalán sem illett hozzá.

Amikor nyár volt, akkor meg szinte mindig ugyanabban a trikóban meg melegítő rövidgatyában járkált, meg egy papucsban. A papucsról szintén az a véleményem, hogy otthon és a strandon jó, de utcán nem.

Nem vagyok egy divatdiktátor :D, de nekem fontos az öltözködés, én is átlagosan öltözködöm a mindennapok során, de csinosan, igényesen, egymáshoz passzoló darabokat veszek fel, ha pedig olyan az alkalom vagy a kedvem, akkor elegánsabban, nőiesebben is szeretek öltözködni.

2022. jan. 29. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

A legtöbb ember manapság igénytelen sajnos. Én szerencsére már szinte mindenevő vagyok a nők terén, de a két véglet nálam:

IMÁDNÁM és fizetnék érte: Góth finomság. [link]

Na ezt még más farkával sem: [link] Halászgatya + papucs + husika.

2022. jan. 29. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Volt ilyen, de én vetkőztetni szoktam őket is ebben az esetben. Kommunista vagyok, nem teszek különbséget.🤔
2022. jan. 29. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem fordítva is volt már ilyen. A lány nem tetszett,de az öltözködése igen, ahogyan kiemelte a ruha az alakját.
2022. jan. 29. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak elképzeltem, hogy ha a barátom lenne vagy randiznánk/ismerkednénk, akkor milyen lenne már, hogy pl. sétálnánk az utcán, rajtam lenne egy blúz, rövidnadrág szandállal vagy valami csini egyberuha, ékszerek stb., ő meg ott menne mellettem egy papucsban, melegítőben és trikóban...

Apróságnak tűnhet, de azért elég zavaró, márpedig én nem akarok megváltoztatni senkit, mindenki magáért változzon, ne másért.

Olyanról is hallottam, vagyis saját szememmel láttam, amit furcsállok is, hogy a férfi amikor megismerte a barátnőjét, akkor a barátnője magassarkúban járt, sminkelt, parfümöt használt, festve volt a haja és a körme, a férfinek pedig kifejezetten a természetesség jön be, nem szereti az ilyen "mű" dolgokat, így szép lassan "leszoktatta" a nőt erről. Most már nem festi a körmét, eredeti a hajszíne, sportosabban öltözködik, nem fújja be magát parfümmel, teljesen megváltozott, egy régi ismerőse rá sem ismerne. Én ezt nem tudnám csinálni. Úgy vagyok vele, ha valaki megismer, akkor ha nem tetszem neki úgy, ahogy kinézek, keressen mást és pl. ha én szeretek sminkelni, akkor nem fog lebeszélni róla.

2022. jan. 29. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

4.-re.

De múltkor egy kérdésnél sok, magát diplomásnak valló férfi válaszoló írta, hogy nekik nincs öltönyük, mert minek? Sem étterembe, sem színházba nem veszik fel, vagy nem is mennek.

Akkor mit vársz a sok diplomás-prolitól?

2022. jan. 29. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig így van pl a szaunákban. Bejön valaki a helységbe, de az öltözete ugye kint marad az öltözőszekrényben.
2022. jan. 29. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

„Olyanról is hallottam, vagyis saját szememmel láttam, amit furcsállok is, hogy a férfi amikor megismerte a barátnőjét, akkor a barátnője magassarkúban járt, sminkelt, parfümöt használt, festve volt a haja és a körme, a férfinek pedig kifejezetten a természetesség jön be, nem szereti az ilyen "mű" dolgokat, így szép lassan "leszoktatta" a nőt erről.”

Kérdés, hogy ez saját stílusa volt a nőnek, vagy csak magáévá tette azt a társadalmi elvárást, hogy „így kell kinézni egy nőnek”, és a férfi felszabadította azzal, hogy nem várja el tőle.

2022. jan. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!