Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szólnátok, ha létezne...

Mit szólnátok, ha létezne azonnali ruhakiszállítás online rendelésnél?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 12:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2022. jan. 26. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Nehéz elképzelni, hogy szükségem lenne rá. Rendelésnél mindig készülök rá, hogy kell egy kis idő mire megérkezik. Ha ez a plusz szolgáltatás miatt drágább lenne nem rendelnék onnan
2022. jan. 26. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem érdekelne, ha azonnal van valamire szükségem akkor elmegyek boltba és megveszem ott, úgy is, hogy egyébként utálok vásárolni járni. Engem a méretezés és anyagminőség megbízhatósága érdekel ill. az, hogy tetsszen az adott ruhadarab. Van egy kedvenc online boltom, onnan rendelek mindent ami nem otthonra való darab, még sose csalódtam benne.
2022. jan. 26. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
nem erdekelne, igy se fizetek felarat a gyorsabb szallitasert. amit online rendelek az nem kell azonnal. ha valami azonnal kell akkor bemegyek a boltba es megveszem
2022. jan. 26. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!