Mit szólnátok, ha létezne azonnali ruhakiszállítás online rendelésnél?
Akkor is ezt szólnám, ha ez téged dühít, kedves 80%. :D
Azt hittem, ez egy véleménykérő kérdés, és őszinte válaszokat írunk.
Én örülnék neki.
A gyerekeim ruháit 90%-ban rendelem, már egyre hosszabb mindenhol a kiszállítás.
Volt olyan, hogy alkalomra kellett volna a ruha, de nem érkezett meg addigra, pedig időben megrendeltem.
7-es:
Ha az első válaszoló miatt kérded, akkor azért, mert a kérdés egyértelműen azokhoz szólt, akik rendelnek online ruhát. Így az ő válasza nem releváns, tökre nem tart ide.
Még ha arról ír, hogy emiatt rendelne online, akkor az egy értelmes válasz, ami segítene a kérdezőnek. De ennek a pont ellenkezője semmit nem ad.
A többi piros pedig valszeg a szokásos lepontozóhuszár akinek egyetlen célja az életben, hogy lehúzza mások válaszát.
"Miért nyomkodja valaki a pirosat MINDEN válaszra? "
Mert CSAK ennyi esze van, ebben éli ki magát.
"a kérdés egyértelműen azokhoz szólt, akik rendelnek online ruhát."
Nem látok ilyen kikötést a kérdésben. (Amúgy a kiíráskor volt a kérdezőnek egy kommentje a kérdés alatt, ami azóta már eltűnt, nem emlékszem mi volt benne, lehet hogy ott részletezte hogy kiknek szól a kérdés.)
Máskor érdemes lenne akkor úgy fogalmazni: "Aki szokott ruhát rendelni online, örülne ha lenne aznapi kiszállítás?"
Amúgy abban a válaszban is ott van, hogy nem volt még sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!