Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol szoktatok ruhát vásárolni?

Hol szoktatok ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
Milyen üzletekbe jártok leginkább? És milyen időközönként vesztek új ruhadarabokat? Egy átlagos ruhavásárláskor mennyi pénzt hagytok ott?

2022. jan. 22. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Leggyakrabban fast fashion üzletekben szoktam, például New Yorker, H&M stb stb. De ezen kívül szeretek turizni, netről vásárolgatni, és van néhány dizájner darabom is. Abszolút maga a termék az ami számít nekem, nem a márkája vagy hogy honnan van.

Általában évszakváltáskor szoktam menni egy nagyobb bevásárlásra, ilyenkor kb 50-80 ezret költök el ruhára.

Ezen kívül havonta 1x megyek még, általában fizetés után, ilyenkor kb 30 ezret hagyok ott.

A netes vásárlás meg teljesen random, ha épp szembejön velem valami szép, akkor megveszem.

Nekem nagyon fontos az öltözködés, egyfajta önkifejezés, úgyhogy nem ssajnálom rá a pénzt.

2022. jan. 22. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Blue Nature,Mystid day.Általában rendelem.Havonta,két havonta,amikor kell valami.15-30 ezer forint között fizetek,ez egy vagy kettő dolog.Fehérneműt havonta,vagy pár havonta többet,ez is kb 10000.
2022. jan. 22. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Orsay, Reserved, H&M, Háda.
2022. jan. 23. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában a Sinsayben Stein végén. Csak néhány darabot veszek.
2022. jan. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!