Hol tudnék jó öltönyt vásárolni 50-70 ezer forintért?
Egy királykékszínű öltönyt szeretnék barna övvel és barna bőrcipővel, 194 magas vagyok, sportos testalkattal, 25 éves férfi vagyok. A cipőre max 30 ezret, az övre 15 ezret szánnék. Jövő csütörtökig kellene találnom valamit, de eddigi életem során a ruháim 99%-át a h&m-ben és zarában vettem, egy minőségi öltönyt és cipőt máshol kell keresnem. Budapesten szeretnék vásárolni, online bolt szóba se jöhet.
ps
Azért itt teszem fel a kérdést, mert nincs egy ismerősöm sem, aki kompetens lenne a témában. Köszönöm a segítséget.
Massimo Dutti
Olasz markakat keress. Ok ertenek a lagyesesu anyagokhoz es a jo szabashoz. Ha kisportolt vagy,nem lesz jo a konfekciomeret. Varronovel be kell vetetned. Illetve kisebb nadragmeretet kell egy nagyobb zakohoz valasztanod.
Jobb,ha nem szettet veszet,ahol rad van kenyszeritve az azonos meret felul alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!